Avon JD Professional Lash Booster

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 16.05.2011.

 

Pogledajte što smo Anahi i ja rekle o Jillian Dempsey Professional Lash Boosteru iz Avona. 

 

 

Anahi: 

Ova me bazna maskara ugodno iznenadila. Smatrala sam da neće imati apsolutno nikakvog učinka, ali sam se prevarila. Naravno da ne daje ekstra gustoću, ali se vidi mala razlika kada ju stavljam ispod maskare koju inače koristim i kada koristim maskaru bez te bazne. Kada mi se ne da baš šminkati, nanesem samo tu maskaru da mi se trepavice lagano podignu. Četkica je solidna, više volim gumene nego sintetičke, ova je nekako zakrivljena. Jedina mana ove bazne maskare je to što prilikom vađenja četkice izađe previše te tekućine, koja na četkici izgledaju kao guste prozirne točkice koje moram dodatno odstraniti. Maskara ne daje neke iznenađujuće velike rezultete pa ukoliko želite samo lagano podizanje i malo bolju gustoću, ova maskara bi bila dobar izbor. 

 

Cydonia: 

Kao i Anahi, nisam očekivala čuda. Sviđa mi se to što daje malo volumena i podigne ih, ali nema dodatne postojanosti “glavne” maskare. Četkica mi se sviđa jer je zakrivljena, a gela (tekućine, čega već) izađe možda mrvicu previše, no to ne smatram velikim minusom jer mi nije problem skinuti višak s vrha četkice. Gel je proziran, što će možda preferirati cure koje vole prozirne maskare, no meni bi se više sviđalo da je crne boje (kao što i piše na samom pakiranju). Ali opet, onda bi ju svi vjerojatno shvatili kao nedovoljno dobru maskaru umjesto baze. Ne koristim ju svakodnevno, nego za posebne prilike i izlaske jer sam lijena sačekati minutu da se posuši :) Pakiranje mi se svidjelo jer nije klasično, ravna tuba, nego onako zakrivljeno, što mu daje dozu elegancije. Također, o njoj se navodi u katalogu da sadrži hranjivi pantenol. Sve u svemu, jedna solidna baza. 

 

 

 

Dolazi u pakiranju od 7 ml i cijena u katalogu je 65 kuna

Jeste li isprobale ovu baznu maskaru? Kako vam se čini? Koristite li neku drugu bazu  za maskaru? 

Proizvodi iz ovog članka donirani su od strane tvrtke. Autorice unatoč tome zadržavaju potpuno pravo napisati objektivnu recenziju istih. 

Close
Dunja Stojevski (Cydonia) studentica je molekularne biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultet...