Oglašavanje

Šminkerica je prvi i najveći hrvatski beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike, mode i zdravog života koje članke pišu isključivo na temelju vlastitog iskustva. S oko 200.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno jedan smo od najvećih kozmetičkih portala u regiji.

Screen Shot 2017-09-21 at 13.57.51

Grupa autorica piše članke na temelju svojih iskustava s raznim proizvodima (takozvane recenzije), snima foto i video tutoriale, prenosi trendove iz svijeta kozmetike, mode i fitnessa te pokriva mnoge druge zanimljive teme.

Imamo i više od 230.000 Facebook fanova! Potrebno je napomenuti kako su fanovi stvarni, nisu kupljeni niti prikupljeni putem nagradnih igara za skupljanje likeova.

Također, prema Gemius Affinity Index metrici proglašeni smo portalom broj 1 za žene od 15-24 godina.

Dugi niz godina surađujemo s brojnim kozmetičkim brendovima i zastupnicima. Ponosni smo na vrlo uspješne i dugoročne odnose s gotovo svim kozmetičkim brendovima dostupnima u Hrvatskoj, ali i šire, na internacionalnoj razini.

Brendovi

Naši čitatelji većinom su ženskog spola (91%), dobne skupine 18 do 35 godina. Po lokaciji najviše čitatelja je iz Hrvatske (60%), Bosne i Hercegovine (17%) i Srbije (13%).

Screen Shot 2017-09-21 at 14.15.39

dob / spol

Screen Shot 2017-09-21 at 14.26.22

Šminkerica je idealan medij za ciljanje najlukrativnijeg online potrošačkog segmenta. Šminkerica uživa gotovo kultni status među ženskom populacijom, osobito kada je riječ o temama iz beauty svijeta. Izrazita povezanost i povjerenje čitateljica rezultat su vrlo specifičnog, nepristranog i kvalitetnog pisanja od strane pažljivo probranih autorica.

Kako se sadržaj portala temelji isključivo na iskustvu stvarnih djevojaka, nudimo vam specifičan, nestandardni kanal oglašavanja koji je od korisnika mnogo bolje prihvaćen od klasičnog oglašavanja. Oglašavati se možete recenzijama, video recenzijama, makeup tutorialima, klasičnim bannerima, organizacijom darivanja te spominjanjem na društvenim mrežama. Kako bismo kreirali personaliziranu ponudu u skladu s Vašim specifičnim proizvodom ili uslugom, javite nam se na marketing@sminkerica.com.

Stavka Opis
Banner Vidi sliku (300×600)
Banner Vidi sliku (728×90, 300×250, 160×600)
Klasičan PR članak Klijent dostavlja fotografije i informacije potrebne za članak. Članak ostaje na naslovnici tjedan dana,a u arhivi trajno.
Recenzija Autorske fotografije i tekst. Forma članka je mnogo bolje prihvaćena kod čitatelja od klasičnog sponzoriranog članka. Članak je na naslovnici tjedan dana, u arhivi trajno. Autorica zadržava pravo na objektivnu recenziju bez prethodnog uvida u sadržaj članka, odnosno slanja članka na provjeru. Ukoliko autorica procjeni da proizvod ne zadovoljava minimalne uvjete kvalitete, čime bi recenzija bila negativna (ocjena niža od 4 zvjezdice), zadržava pravo na odbijanje recenzije.
Video recenzija Isto kao prethodno + autorska video recenzija / tutorial uz korištenje proizvoda poslanih na recenziju trajanja 10 min. Video tutoriali / recenzije predstavljaju najpopularniji sadržaj na stranici općenito.
Objava na društvenim mrežama (FB, Twitter, IG) Jedna objava uz “mention” branda
Darivanje paket Recenzija + darivanje na portalu + dvije objave na društvenim mrežama za vrijeme trajanja darivanja
 

Cjenik oglašavanja šaljemo na upit.

Za oglašavanje klasičnim bannerima odaberite jednu od ponuđenih dimenzija i pozicija.

Za sva dodatna pitanja, prijedloge i komentare javite nam se na mail info@sminkerica.com