Facepainting na Šminkaonici

Objavljeno u Fitness & zdravlje, autorica: - 01.10.2010.

Drage naše čitateljice, konačno ste odlučile doći na Šminkaonicu, ali ste u zadnji tren ostale bez pomoći oko čuvanja vaših klinaca? Ne brinite, mi ćemo ih zabavljati i paziti na njih dok se vi opuštate za vrijeme manikure, šminkanja i masaže.

Kako bih nakratko zabavila vaše klince, a vama priuštila slobodno vrijeme za opuštanje, organizirala sam za njih facepainting. Uz vašu dozvolu, oni će moći odabrati željeni crtež iz ponuđenog kataloga slika, a ja ću ga posebnim bojama (namijenjenima upravo crtanju po licu) nacrtati na njihovo lice. Osim klinaca, u facepaintingu mogu uživati i odrasli. Napominjem još jednom da godine zaista nisu važne. Svi su dobrodošli i veselim se vašem dolasku!

Dolazite li na Šminkaonicu? Kojem se dijelu Šminkaonice najviše veselite?

Close
Šminkerica je prvi i najveći regionalni beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog ...

Ovaj članak ima 7 komentara.

 • Anny

  Go marina go!
  Odlicna ideja!

 • MakeMeUp

  Preemedeno! A oće li biti opet takvih događanja?

  • Inače, Marina i ja radimo facepainting i na području Varaždina i Zagreba za rođendane, otvorenja, promocije i sva moguća ostala događanja :) Ukoliko vas zanima više i sviđaju vam se naši radovi, javite nam se na info@ohai.hr

  • Misliš na Šminkaonicu? Vidjet ćemo kakav će biti odaziv u ZGu pa se prebacujemo i na ostale gradove :kitty:

   • Maja

    Genijalno to radite :) dođite i u Zadar :) :weee:

 • A nema moje slikice? A baš si me lijepo naslikala!
  Ja sam prava na redu za facepaint!

 • Žana

  Super ideja,super kreacije :ljubav:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)