Travalo

Objavljeno u Fitness & zdravlje, autorica: - 23.10.2011.

Volite uz sebe imati svoj omiljeni parfem, ali vam je komplicirano nositi ga u torbici zbog straha da bi se bočica mogla razbiti? Ili je pak prevelika? Imam za vas rješenje!

Prije par mjeseci igrajući nagradnu igru na Travalo Facebook stranici osvojila sam ovo malo čudo. Mojoj sreći nije bilo kraja, budući da sam si Travalo željela već duže vrijeme. No, vjerujem da je za neke od vas ovaj proizvod nešto novo. Pa što je zapravo Travalo?

Travalo je malena bočica veličine samo 8 cm koju možete napuniti svojim omiljenim parfemom. Kada ga napunite do vrha, njegov kapacitet je čak 50 špricanja parfemom! Travalo je na jednom dijelu proziran pa možete vidjeti koliko je zapravo pun i treba li ga se opet napuniti.

Njegovo punjenje je vrlo jednostavno. Prvo je potrebno skinuti ”čepić” sa parfema i jednostavno vršak gurnuti u Travalo, te taj postupak ponavljati više puta kao što možete vidjeti na slici dolje!

Svakako veliki plus je što ga možete nositi sa sobom i prilikom putovanja avionom. Dostupan je u više boja, a cijena mu je oko 10£ (oko 100 kn), te ga možete kupiti putem njihove web stranice. Došao je upakiran u pucketavu foliju, tako da nije bilo mogućnosti oštećenja.

Ukoliko ga planirate kupiti preporučila bih vam da uz njega kupite i posebnu torbicu u koju se on može staviti. Zašto? Zato što sam ga ja već uspjela cijelog izgrebati. Kako u torbici nosim sve i svašta, od malog milijuna olovaka, do mobitela i drugih sitnica, Travalo nije mogao proći ”neozljeđen”. :) Sada mi je stvarno žao zbog toga i da sam znala da će se to dogoditi definitvno bih kupila torbicu za njega. Na žalost, nema torbice za samo jedan Travalo, već u nju stanu dva, što odmah povisuje cijenu. No ukoliko se bez obzira na to odlučite za torbicu, cijena joj iznosi također 10£ (oko 100 kn).

Da ne duljim sa pričama, u nastavku vam donosim video i fotografije svog Travalo-a! :)

 

Sviđa li vam se ovaj proizvod? Biste li ga kupili? Znate li neki sličan proizvod s istom namjenom, a da je dostupan u našim trgovinama?

Close
Mona Šćasni (Cat Eye) magistrica je ekonomije, smjera marketing, te velika zaljubljenica u modu i ko...

Ovaj članak ima 8 komentara.

 • Mika

  :D :ljubav:

 • Ivana

  Ili možemo u refanu kupiti bočicu za dekantiranje (veoma sličnu ovoj) za kojih 5kn. :D

  • xXx

   i torbicu mozemo sami sasiti, netreba davat za to 100 kn lol

 • Little.Miss.Sunshine

  Prvi put čujem za ovo i predobro je, samo što ja ne koristim tako često parfem pa mi nije potrebno :)

 • Ja obozavam Travalo. :okej:
  Puno mi je prakticniji od bocica za dekantiranje, jedino kao sto kazes, izgrebe se u roku keks. :/
  S druge strane, smeta me sto ne mogu zamijeniti sadrzaj nekim drugim dokad ne potrosim ovaj.

  • Cat Eye

   Da, i meni se to ne sviđa budući da volim stalno mjenjati parfeme :)

 • Preslatko!! :ljubav: Ja uvijek u torbi nosim jedan parfem koju je “putni”, i male testerčiće. Nisam osjetljiva na to da cijeli dan moram imati isti parfem pa onaj koji stavim doma bez problema pomiješam s putnim kad osjetim potrebu ga obnoviti :)

  http://liasbeautyland.blogspot.com/

 • coco

  WOW! Zelim toooo! Doduse, pretjerali su sa cijenom od oko 100 kuna, posebno sto se grebe i nije kvalitetan.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)