ABH Modern Renaissance paleta

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 04.01.2019.

Pozdrav djevojke i dobrodošle u moj novi post. Danas sam odlučila pisati recenziju svima poznate ABH Modern Renaissance palete. Iako se ona već jako dugo vrti na tržištu i nakon nje je izašlo još puno ABH paleta ja sam je kupila tek nedavno i namjerno sam željela nju iako je već pala u sjenu.

Smatram da je ova paleta klasik i koliko god izašlo novih, možda i boljih, upravo ona je pokrenula jednu lavinu u svijetu šminke i sve zaludjela novim teksturama i formulama sjenila. Ja je već neko vrijeme testiram, a što mislim o njoj pročitajte u nastavku.

Krenut ću od ambalaže. Paleta je kompletno velvet, svijetlo roza boje i na sebi ima utisnuto ime palete i brenda. Dolazi u kartonskoj kutiji identične boje.

I na kutiji i na paleti pišu nazivi nijansi i sastav svakog sjenila, rok od otvaranja koji je poprilično kratak, samo 6 mjeseci, i sve ostale informacije koje su bitne. Proizvedena je u SAD-u, nije testirana na životinjama. Ja sam svoju naručila na Beauty Bay stranici, skupa s poklon kutijom sve je koštalo nešto više od 50 eura i nisam plaćala nikakvu poštarinu ili carinu. Svako sijenilo ima 0,7 grama.

Kada otvorite paletu vidite 14 nijansi, pretežno toplog podtona, iako ima i nekoliko hladnih nijansi. Po mom mišljenu 10 nijansi je mat, 2 su shimer, a 2 metalic. Ispod svakog sjenila piše njegovo ime, a između ostalog u paleti dobivate i kistić.

Preživjela bih i bez ovog kistića u paleti, ali kad je već tu želim i reći što mislim o njemu. Ima dvije strane, jedna je plosnata i čvrsta, dok je druga strana za blendanje nešto veća i mekša. Ovaj kist nije za ovu paletu. Strana za blendanje je napravljena od pre oštre dlake i samo struže i previše trusi sjenilo, dok je druga strana pre tvrda za metalic nijanse. Puno bolji posao odrađuju kistovi koji nisu uz paletu i imam ih od prije.

Sada kada sam se osvrnula na kist, moram reći i nešto više o sjenilima. Mekana su, divno pigmentirana, lako se blendaju i truse se. Ne uzimam za zlo to trušenje, pigmentacija je opravdala sve i sjenila su definitivno drugačija od svih koje sam do sada isprobala. Postoji jako puno mogućnosti s ovom platom. Od laganog dnevnog looka, možete napraviti i jak večernji look. Sjenila se ne miču dok ih ne skinete i meni su se pokazala jednako dobra i s bazom i bez.

Svaki swatch napravila sam od prve samo u jednom sloju i u paleti ne postoji slabo pigmentirana nijansa koja se ne vidi kada je nanesete.

Moj konačan dojam o ovoj paleti je taj da je ona sve što vam u životu treba. Svaki look koji radite gotov je za čas jer se nijanse blendaju same. Boje su nosive, posebne i ne možete pogriješiti ako se odlučite za ovu paletu. Ljudi se žale da se jako brzo prlja. Ja s tim nemam nikakav problem, čuvam je i čista je. Sa sigurnošću mogu reći da mi je jedna od omiljenijih i jako sam sretna što je imam.

Od ostalih ABH paleta izdvojila mi se samo još jedna a to je Soft Glam paleta. Za nju sam sigurna da je kupujem, a ostale me nisu toliko oduševile i njih ne trebam u svojoj kolekciji.

Iako je ova paleta već dugo na tržištu i ja sam je željela spomenuti. Zaslužila je sve pohvale i sve pozitivne recenzije. Ja svakako preporučujem ovu divoticu i znam da je omiljena velikom broju ljudi.

Koja je vama trenutno omiljena paleta sjenila?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)