ABH Soft glam paleta

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 20.03.2019.

Nakon jedne Anastasia Beverly Hills palete u mojoj kolekciji, bilo je pitanje vremena kada ću kupiti još jednu. Moram priznati da sam znala da će mi upravo Soft glam biti iduća, i da iako postoji nekoliko verzija ABH paleta, privukle su me samo ona i Modern renaissance.

Kao i prethodna, i ona je naručena preko Beauty Bay stranice i stigla je kroz nekih tjedan dana. Cijena joj je bila oko 50 eura, te je samim tim poštarina bila besplatna. Nije se oštetila u transportu i bila je dobro zapakirana i osigurana.

Paleta je kao i svaka do sada, velvet, no dolazi u kartonskoj kutijici. Svi se žale na prljanje i da se jako teško čisti. Mene je u tom slučaju ABH preduhitrila, te mi je paleta već stigla prljava. Ako se malo bolje zagledate nije teško uočiti točkice po paleti. Nisam je ni pokušavala čistiti, već je sada nakon duljeg testiranja na mjestima isprljana, no na takve stvari ne možemo utjecati. Na kraju su i tako najbitnija sjenila, odnosno unutrašnjost.

Kada je otvorite vidite 14 sjenila, što mat, što shimer. Sva su na bazi zemljanih i rozih tonova, koje veliki broj žena učestalo koristi na dnevnoj bazi. Neka sjenila se ponavljaju iz prethodnih paleta, te sam primijetila da u ovoj dolaze dva ista kao i u MR paleti. Osim sjenlia dobivate i veliko ogledalo koje je odlično ako je nosite na putovanja, i kistić identičan onom u svim drugim ABH paletama. Za razliku od MR palete kojoj je rok od otvaranja 6 mjeseci, ovoj je čak 18.

Što se ovog kistića tiče, nije mi se sviđao, no promijenila sam mišljenje i našla mu namjenu. Za stranu koja služi kao četkica za blendanje i dalje mislim da je previše gruba i da nema potrebe da uništava sjenila. Gruba mi je i za korištenje na kapcima i neke eBay četkice bolje odrade posao od ove. Druga strana je ta kojoj sam našla svrhu i sada je koristim na dnevnoj bazi. Naime ona je dosta čvrsta i plosnata, te tom stranom nanosim sjenilo na donji kapak. Moram priznati, najbolja četkica za tu svrhu u mojoj kolekciji.

Kao što sam napisala gore, dobivate pet shimer nijansi, te sedam mat nijansi. Mislim da svaka od njih ima smisla u ovoj paleti i niti jednu ne bih izbacila. Idealne su za dnevne nešto nježnije lookove, ali i za one jače i intenzivnije, večernje. Odavno se zna da se ABH palete truse i mene to ne dira sve dok se sjenila lako i brzo nanose na kapak i blendaju bez problema. Shimer nijansice nanosim i kistom kojeg malo našpricam fiksatorom, i prstom. Jako su pigmentirane i mekane. U paleti se dobiva i mat crna nijansa koju jako volim nanijeti uz trepavice, kao nježniju verziju tuša za oči. Na njihovu trajnost također nemam prigovora, ne blijede niti se skidaju tokom dana.

Svaki swatch napravila sam od prvoga puta, bez da sam ponavljala. Lako ćete uočiti koliko su sjenila pigmentirana, posebno ona mat, i kako su na ruci vidljiva čak i ona najsvjetlija, koja u velikoj većini drugih paleta budu potpuno transparentna. Još jedna stvar koja me oduševljava je da je ova paleta dovoljna za samostalno korištenje i da s njom vrlo brzo napravite željeni look.

Moram priznati da sam jako zadovoljna onim što sam dobila za svoj novac, i svakako od mene imate najtopliju preporuku. Definitivno jedna od boljih paleta u mojoj kolekciji.

Što vi mislite o njoj, te planirate li jednoga dana (ako već niste) uložiti u nju, ili neku ABH paletu?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)