Afrodita PEARL Prestige – ekskluzivna linija za njegu kože

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 24.07.2015.

Afrodita je nedavno predstavila novu ekskluzivnu liniju s ekstraktom bijelih bisera i peptidima koji povećavaju hidrataciju, djeluju antioksidativno te pomažu održati bolji tonus kože.

Za početak par riječi o samoj liniji koja je fantastično osmišljena i odlično izvedena, a čije su glavne zvijezde: ekstrakt bijelih bisera i peptidi.

???????????????????????????????

EKSTRAKT BIJELIH BISERA:

Zbog različitih vanjskih i unutarnjih čimbenika koji pospješuju proces starenja kože, glamurozni ekstrakt bijelih bisera izvrstan je jedinstveni aktivni sastojak koji:

 • poboljšava hidratiziranost i metabolizam kože
 • pomaže održavati njezin tonus
 • djeluje antioksidativno
 • pomaže u sprečavanju oštećenja kože koja nastaju kao posljedica djelovanja slobodnih radikala.

PEPTIDI

Inovacija novog doba u kozmetičkoj industriji. Igraju iznimno važnu ulogu u obnovi cjelovite strukture vaše kože:

 • djeluju na staničnoj razini,
 • aktiviraju neosintezu kolagena i elastina
 • time obnavljaju i održavaju izgled mladenačke kože.

Kod stalne uporabe pružaju ukupno smanjenje broja i amplitude bora za čak 44%.

PEARL Prestige ekskluzivna hidratantna krema

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Što kaže Afrodita?
“Maženje kože u zagrljaju netaknutog savršenstva bijelih bisera i visoke aktivnosti peptida. Posebnim sastavom Vašu kožu čini vitalnom, potiče nastajanje kolagena i elastina te je intenzivno štiti od neugodnih vanjskih utjecaja koji uzrokuju ubrzano starenje stanica kože. Lagana tekstura koja profinjeno klizi po koži zavodljivo će vas odvesti u beskrajnu raskoš njegovane, mekane i mladenačke kože.”

???????????????????????????????

???????????????????????????????

Glavne značajke:

 • pearls & peptides
 • za sve tipove kože
 • aktivna anti-age zaštita
 • 24h
 • paraben & paraffin & silicone FREE

???????????????????????????????

Ambalaža: Već na prvi pogled vidljivo je da se radi o ekskluzivnoj liniji pa tako i ambalaža djeluje luksuzno. Cijela linija usmjerena je na srebrno-roze nijanse koje odlično izgledaju. Sama ambalaža je čvrsta, plastična posudica koja je masivna te iz tog razloga djeluje kao da je staklena. Moram priznati da je ovo jedna od ljepših ambalaža koje sam vidjela u posljednje vrijeme. Također, krema je dodatno zaštićena folijom tako da možete biti sigurne da je netaknuta.

???????????????????????????????

KORIŠTENJE: Kremu svako jutro i večer nanesite na očišćenu i toniziranu kožu. Za optimalni rezultat kombinirajte s PEARL prestige Eliksirom ljepote.

Moji dojmovi: PEARL Prestige hidratantna krema je lagane, nemasne teksture koja dubinski hidratizira kožu. Ugodnog je, decentnog mirisa koji vrlo brzo nestaje sa kože. Moja koža je mješovita sa masnim čelom (dosta masnim ljeti) te se krema nešto sporije upija na masnim dijelovima dok se na normalnim do suhim upija vrlo brzo. Iz tog razloga ju volim koristiti kao noćnu njegu. Odlična je podloga za puder ako ste vlasnica normalne do mješovite kože kao i suhe. Dugotrajniji efekti korištenja kreme su mekša i elastičnija koža, svježiji izgled kože, a sitnije borice lagano popunjene.

???????????????????????????????

Količina: 50 ml
Cijena: 299,99 kn
Ocjena: 4/5

Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:

???????????????????????????????

PEARL Prestige Eliksir Ljepote

???????????????????????????????

Što kaže Afrodita?
Lagana, svježa formula u obliku sofisticiranog eliksira nudi intenzivnu okrepu umornoj i dehidriranoj koži. Obogaćena ekstraktom bijelih bisera i aktivnih peptida predstavlja izvrsnu podlogu za sve kreme za njegu, a za masnu kožu preporučuje se kao samostalna njega.”

Glavne značajke:

 • pearls & peptides
 • za sve tipove kože
 • potpuna hidratacija
 • učinak preporođene kože
 • 24h
 • paraben & paraffin FREE

???????????????????????????????

Ambalaža: PEARL Prestige Eliksir ljepote dolazi u simpatičnoj plastičnoj bočici sa pomičnim dnom (i moram priznati da obožavam ovakvu ambalažu). Pumpica odlično dozira proizvod te mi je jedan pritisak pumpice dovoljan za cijelo lice. Jedina mana je što je bočica neprozirna pa možete samo nagađati koliko je proizvoda preostalo za korištenje.

???????????????????????????????

Moji dojmovi: Eliksir mi se puno više svidio nego sama krema. Odličan je za mješovitu i dehidriranu kožu. Lagane je, nemasne teksture, ravnomjerno se razmazuje i odlično upija. Čak i na masnim dijelovima upijanje je vrlo brzo, odmah po nanošenju. Zaista imam osjećaj da mi je koža bila žedna prije nanošenja ovog eliksira, a uz njega je konačno dobila zasluženu okrijepu. Miris je nježan, nenametljiv i vrlo brzo nestaje s kože. Nakon nanošenja imam osjećaj da je koža lagano zategnuta, ne onaj neugodan osjećaj već osjećaj elastičnosti. Po pitanju hidratacije je odličan, a istovremeno ne masti te će time zadovoljiti sve tipove kože, a posebno bih ga preporučila ako imate mješovitu kožu. Dugotrajnijim korištenjem smanjuje se pojava suhih dijelova, ljuskanja oko nosa i obrva te ten djeluje blistavije.

???????????????????????????????

 

???????????????????????????????

Količina: 30 ml
Cijena: 224,99 kn
Ocjena: 5/5

Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:

???????????????????????????????

Jeste li već isprobale nešto iz PEARL Prestige linije? Koristite li Afrodita kozmetiku?

*PR proizvodi

Close
Tamara Maravić (Tamafista) dolazi iz Slatine, studentica je Financijskog menadžmenta na Ekonomskom f...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)