Avon Mark Liquid lip lacquer

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 22.01.2019.

S obzirom na to da nam je danas kozmetika dostupna “na svakom koraku” nemamo običaj (barem ja) kupovati kozmetiku iz kataloga. Kod mene se to promijenilo kada sam  na nagovor prijateljice naručila tada novi Avonov proizvod – matt tekući ruž.

Osobno matt ruževe ne koristim iz razloga jer isušuju usne i nakon nekog vremena se ruž sasuši pa ne izgleda lijepo, ali dala sam šansu ovome i nisam požalila. Mark ruž dolazi u pravokutnoj ambalaži od 7 ml, aplikator mu je jednak aplikatorima za sjajilo. Moram priznati da su me prvo privukle nijanse, pa je možda to i glavni razlog zbog kojeg sam ga kupila.

Prva nijansa koju sam naručila je Fabulosity, koja je otprilike ciklama ljubičaste boje. Tekstura ovog ruža je kremasta i baršunasta, ne ostavlja onaj težak i “skoreni” osjećaj na usnama, već imate osjećaj kao da ste stavili balzam,  pigmentiran je te dugotrajan, što bi značilo da mi je na usnama stajao otprilike oko 5-6 sati uz konzumiranje hrane i pića s minimalnim popravkom na sredini usana.

 

Slijedeće dvije nijanse koje sam naručila su Dare to be bare i Orange you happy. Dare to be bare me iskreno nije oduševio, nijansa je drugačija nego što je prikazana u katalogu te ne paše mome tenu. Orange to be happy me oduševio te mi je postao ljetni must have jer je izuzetno pigmentiran i odlično stoji preplanulom tenu.

Zadnji, jesenski novitet koji je izašao je Man cater, tamnoljubičaste boje koji je super za ljubiteljice tamnih ruževa.

 

 

Osim matt ruževa imaju liniju sjajnih i matt shimmer ruževa, od kojih sam isprobala shimmer u nijansi Kissy face, koji me nije pretjerano oduševio jer nije jako pigmentiran, a šljokice se uvlače u borice na usnama. Jedini sjajni ruž koji sam naručila bio je Dark and stormy iz jesenske linije, tamno crvene je boje sa sjajem. Moram priznati da sam ga naručila samo zbog sjajnog efekta, jer njega jedino nisam isprobala. Kao što sam i očekivala, nije dugotrajan, a niti funkcionalan.

Sve u svemu jako sam zadovoljna s Mark liquid lip lacquer ružem s matt efektom te ga preporučujem djevojkama/ženama kojima je ruž dio makeup rutine. Liniju shimmer ruževa ne bih preporučila, smatram da je se mogu koristiti samo kao “nadogradnja” na već stavljeni pigmentiraniji ruž. Ako  se odlučite na kupovinu sjajnog ruža, preporučujem svjetlije nijanse jer i same znamo da ovakvi ruževi nisu dugotrajni pa će vam nakon tamnog ruža na usnicama ostati tamni tragovi, a to ne želite.

Koji su vaši omiljeni drogerijski ruževi? Jeste li isprobali Mark liquid lip lacquer?

Close
Marta Rebeka Pavlović (MiniMe) novopečena je riječka vizažistica koja obožava kozmetiku i sve što je...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Prva fotografija je iz mojega bloga. Sem vam že pisala na mail. Prosim, da jo odstranite. Ne samo pol watermarka kot ste storili zdaj. Kraja fotografij drugih blogerk je ne samo nekolegialna, ampak prav nesramna. Če se fotografija “izposodi” se ne obreže podpisa prav tako pa se označi iz katerega vira je bila vzeta.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)