Beauty Blender proizvodi za pranje kistova

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 11.07.2018.

Svi znamo za Beauty Blender spužvicu za nanošenje makeupa, a znate li da imaju i druge proizvode? Isprobala sam njihova sredstva za pranje kistova i spužvica, pročitajte dojmove.

Makeup kistovi mogu se prati bilo kojim šamponom, najbolje nježnijim baby šamponima. Postoje i specijalizirani proizvodi za pranje kistova, poput Beauty Blender ulja i sapuna o kojima danas pišem. Postoje značajne razlike između ova dva načina pranja kistova za šminkanje i iznenadilo me koliko su zapravo specijalizirani proizvodi učinkoviti.

Liquid Blendercleanser služi za čišćenje spužvica za nanošenje makeupa. Posebno je formuliran za uklanjanje tvrdokornih mrlja na beauty blender spužvici.

Koristi se tako da se namočena spužvica prisloni na pumpicu i istisne se ulje. Zatim je potrebno u rukama dobro protrljati spužvicu dok sve nečistoće ne izađu. Za tvrdokorne mrlje može se dodati malo ulja u posudicu s vodom i ostaviti spužvicu da se namače nekoliko sati.

Sam postupak je vrlo jednostavan. Pumpica prema gore je vrlo praktična za korištenje. Beauty blender (ili bilo koja spužvica) se prvo namoči s vodom i zatim se nanese ulje za čišćenje. Zatim rukom trljajte spužvicu dok sve nečistoće ne izađu. Ja ovaj korak ponovim nekoliko puta dok spužvica nije potpuno čista što se vidi po tome da je voda koja izlazi potpuno čista. Nisam do sada imala potrebe namakati spužvicu, čak i mrlje od tamnijeg pudera su lijepo izašle.

Učinak je odličan. Spužvica je potpuno čista nakon pranja.

 

Solid Blendercleanser služi za pranje spužvica i kistova. Radi se o čvrstom proizvodu, tipa sapuna koji učinkovito čisti kistove i spužvice, a nježan je za kožu.

Pakiranje je vrlo praktično, sapun se ne vadi iz kutijice već se samo kistom trlja po površini. To je vrlo praktično jer sapun neće skliznuti iz ruku dok je u kutijici. U pakiranje je uključen i silikonski pomoćnik za čišćenje na koji možete utrljavati kistove prilikom pranja.

Koristi se tako da se kist lagano namoči vodom i zatim se kružnim pokretima prelazi po sapunu. Potrebno je samo par puta prijeći kistom. Zatim se utrljava prstima ili pomoću silikonskog podloška kako bi se sva prljavština izvukla. Ako je kist jako prljav, treba ponoviti postupak dva do tri puta. Nakon toga kutijica u kojoj je sapun se ispere pod vodom.

Oduševio me učinak ovog proizvoda. Šamponu puno duže treba za očisti kist, dok je ovdje kist potpuno čist nakon 10-ak sekundi. Sve nečistoće odmah izađu i kist je “squeeky clean”. Zbog toga sada za pranje kistova koristim samo Solid Blendercleanser. Jedna napomena, ovaj sapun ne njeguje kistove pa ako ih želite dodatno njegovati poslije pranja koristite balzam za kosu, maslinovo ulje ili nešto slično što će njegovati dlačice kista.

Cijena svakog proizvoda je oko 130 kn, a mogu se naručiti na hrvatskom webshopu Wow Junkie. Trenutno je na sniženju Solid Blendercleanser. Također se mogu naručiti na UK webshopu Cultbeauty.

Kako vi perete svoje spužvice i kistove?

 

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)