Beauty UK PRO GEL Eyeliner za popunjavanje obrva

Objavljeno u Makeup, Recenzije, Tutoriali, autorica: - 25.07.2015.

Drage moje, nedavno sam u jednom članku napisala kako za popunjavanje obrva koristim smeđi eyeliner i to Beauty UK PRO GEL eyeliner u nijansi Espresso Brown. Nekoliko vas se zainteresiralo i zatražilo da napišem članak o tome pa sam to i učinila. :D

Draga moja DashOfBlue napisala je recenziju ovog proizvoda, no njen je u nijansi Cobalt Blue pa se ja ne bih htjela ponavljati već kliknite ovdje i pročitajte sve što vas o PRO GEL Eyelineru zanima. :)

Za vas sam također pripremila video u kojim vam donosim vrlo sličan sadržaj kao i u članku, no na kraj videa umetnula sam klip u kojem možete pogledati kako popunjavam obrve ovim proizvodom.

[youtube]http://youtu.be/y2B0xByjryE[/youtube]

Ja ću pisati o tome je li PRO GEL Eyeliner u nijansi Espresso Brown pogodan za popunjavanje obrva, kako izgleda na obrvama te ću njegovu boju usporediti s još nekoliko olovaka za obrve kako biste mogle vidjeti bi li i vama odgovarao za popunjavanje obrva.

Ono što definitivno moram naglasiti na početku jest kako je ova metoda popunjavanja obrva prikladnija za one djevojke koje vole prilično iscrtane obrve. Naravno da njime možete i sasvim nježno i prirodno popuniti obrve, ali trebat će vam ipak malo “prakse” za postizanje takvog looka.

148

O čemu se uopće radi?

Prije godinu dana kupila sam e.l.f. smeđi gel eyeliner jer mislim da mi smeđi eyeliner mnogo bolje pristaje od crnog, no sam me je proizvod jako razočarao. Bio je suviše kremast i jako se sporo sušio, a ni pigmentacija mu nije bila najsjajnija. Nakon nekoliko nanošenja odustala sam od korištenja ovog proizvoda i spremila sam ga na sigurno dok ne razmislim za što bih ga mogla upotrijebiti.

Onda sam jednu večer došla na ideju da pokušam popuniti obrve s njim. Rezultat me oduševio, no tada sam imala nešto svjetliju kosu pa sam ga ponovno spremila na sigurno. :) Nekoliko mjeseci poslije odlučila sam postati tamnija brineta i napokon je došao trenutak za korištenje ovog proizvoda. Njime sam popunjavala obrve većim dijelom 2015 godine, ali nakon nekog vremena i njemu je došao kraj. Proizvod se posušio i više nije bilo moguće njime uredno popuniti obrve. Ako vas zanima kako sam njime popunjavala obrve, snimila sam video o svojoj rutini popunjavanja obrva.

Tada sam odlučila potražiti sličan proizvod u Hrvatskoj jer je e.l.f. eyeliner izrazito jeftin, no shipping je prilično skup. Tako sam nabasala na Beauty UK PRO GEL Eyeliner u nijansi Espresso Brown u Kozmu. Njegova cijena je 30-ak kuna, a uz njega dobijete i kistić za nanošenje koji, po meni, uopće nije loš, no malo mi je nepraktičan pa za popunjavanje obrva koristim e.l.f. mali kosi kist koji mi je favorit već neko vrijeme.

149

Kao što sam na početku napomenula, sve dodatne informacije o ovom proizvodu možete pročitati u vrlo detaljnoj recenziji moje drage kolegice DashOfBlue.

U videu koji sam za vas pripremila s početka članka možete pogledati točno kako nanosim ovaj proizvod i kako njime popunjavam obrve, a sada bih voljela reći nešto o samoj nijansi i postojanosti proizvoda.

Nijansa Espresso Brown je tamnija smeđa boja hladnog podtona zbog kojeg je upravo idealna za popunjavanje obrva. S njom nećete imati osjećaj kako su vam obrve narančaste.

150

Nadalje, riječ je o tamnoj smeđoj boji koja će pristajati većini brineta, no ja sam nijansu usporedila s nekoliko olovaka za obrve koje sam imala i koristila prije kupovine ovog proizvoda.

Prvi swatch je onaj učinjen s PRO GEL eyelinerom, drugi sa S-he olovkom za obrve u nijansi 002, a treći s Wet ‘n’ Wild olovkom za obrve čiju recenziju možete pronaći ovdje.

 159

Kao što vidite na fotografiji gore, boja je istovjetna nijansi S-he olovke dok WnW olovka ima mnogo topliji podton.

Koliko će se dugo zadržati na vašim obrvama, pokazati ću vam na sljedećoj fotografiji na kojoj sam swatcheve S-he olovke za obrve i PRO GEL eyelinera pokušala obrisati vlažnom maramicom.

156

Kao što možete vidjeti, PRO GEL eyeliner je bilo mnogo teže izbrisati iako moram priznati da nisam imala nikakvih problema sa skidanjem ovog proizvoda običnom umivalicom.

Ono što dalje želim naglasiti jest mogućnost korištenja kista koji dolazi u pakiranju s ovim proizvodom. Na donjoj fotografiji prikazana su tri swatcha napravljena kistom.

153

Ono što moram reći jest kako me je ovaj proizvod oduševio! Kada ga jednom nanesete, on se neće pomaknuti do onog trenutka kada ga vi želite obrisati. Boja idealno odgovara boji kojom želim popunjavati obrve, i vrlo se lako nanosi i u svega nekoliko minuta imati ćete savršene obrve. Nadalje, s malo proizvoda na kistu možete postići i svjetliju nijansu za popunjavanje prednjeg dijela obrve jer tko ne želi popularno zvane “instagram” obrve :D Šalu na stranu, ovaj je proizvod moje otkriće godine što se obrva tiče i mislim da još dugo, dugo neću tražiti zamjenu.

Slijedi nekoliko fotografija mojih obrva nakon popunjavanja PRO GEL eyelinerom.

017

016

018

Što mislite o ovom proizvodu? Jeste li ga isprobale?

Close
Iva Mamilović (GirlBoss) je studentica pravnog i ekonomskog fakulteta u Rijeci. Vrlo je rano razvila...

Ovaj članak ima 5 komentara.

 • ivka

  Ja koristim isti u iste svrhe i oduševljena sam :kima: :kima: :kima:

 • leelee

  Baš sam danas kupila taj gel! Sjetila sam se tvog članka ali sam se bojala da će na moju tamnosmeđu kosu biti presvijetao, ali nije, baš zbog tog hladnog podtona. Zasad sam ga samo isprobala, može se napraviti zbilja “prirodna” obrva ili jača, kako tko voli i nisam ga uspjela skinuti s vodom pa se nadam se da izdržati i more.
  I nije 30 kuna nažalost, nego 41,99, ali je potrebna mrva za jednu obrvu tako da će potrajati. Tko ne želi/ne može potrošiti 80ak kuna na NYX gel za obrve ovo je odlična alternativa.

 • Ena

  Ja za popunjavanje obrva koristim Maybelline color tattoo u nijansi permanent taupe i super je, ali je malo presivi. Ovaj gel mi se čini super, trebala bi probati :D :D

 • *Minii*

  Odlična recenzija proizvoda,… :) definitivno ga moram probat!

  P.S. šta si koristila na usnama (koji ruž ili olovku),…. fantastično izgleda. :*

 • Blogerka

  Cure moje lijepe slijedite me na blogu,nova sam.Bit će puno lijepih proizvoda i postova

  Fashionhealthmakeup.blogspot.com

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)