Becca Gold Lava Shimmering Skin Perfector

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 06.03.2019.

Zlatno žute boje, metalik završnog sjaja te s dodatkom roskastog šljokičastog praha, Beccin highlighter u nijansi Gold Lava, jedan je od noviteta u mojoj kozmetičkoj torbi. Nešto više o proizvodu te stvari koje volim ili ne kod ovog highlightera pročitajte u nastavku posta.


Highlighter u nijansi Gold Lava, dio je Beccine Volcano Goddess kolekcije koja je inspirirana tekućom lavom. Highlighter dolazi u čvrstom, zlatno-srebrnom plastičnom pakiranju, a osim 7g proizvoda, u ambalažu je uklopljeno i ogledalo. Ovaj highlighter, kao niti ostatak Becca proizvoda nije testiran na životinjama, a može se pohvaliti i odsustvom parabena, sulfata te ftalata. Do svojeg Becca Gold Lava highligthera, došla sam u Sephori, a oni kojima Sephora nije blizu do ovoga highlightera mogu doći na stranici Cult Beauty po redovnoj cijeni od 30£.

Do sada sam koristila samo highlightere koji su „sijali“ srebrno, dok ovaj Becca Gold Lava zaista i je „gold“ te za razliku od ostatka zlatnih proizvoda ovakvog tipa koji najčešće vuku k narančastim ili breskvastim tonovima, ovaj ima zlatno-žutu nijansu. Vezano uz pigmentiranost, mogu reći kako je highlighter odlično pigmentiran i nije ga potrebno nadograđivati. Ipak, ako želim mrvicu intenzivniji, odnosno oštriji efekt na jagodicama, prije prolaska kistom po proizvodu, kist špricnem fiksatorom tako da je proizvod za stupanj intenzivniji i nepomičniji. Proizvod se i odlično blenda i stvarno ga nije problem ublažiti ako se pretjera s količinom te se jako lijepo uklapa u ostatak make up-a. Eventualna mana, proizvod se lagano trusi, točnije poneka šljokica se zna naći na nižim dijelovima lica, ali stvarno ništa pretjerano. Iako se radi o zlatno-žutoj nijansi, Becca Gold Lava highlighter ne odudara od svijetle kože, nego čak mogu reći kako sve skupa lagano utopli, a mislim kako se puni potencijal ovog highlightera može očekivati tek s kojom tamnijom nijansom kože jer su mi najljepši swatchevi bili upravo oni na tamnijim djevojkama. Trajnost proizvoda je „na nivou“. Točnije, proizvod bez pomicanja i slabljenja što se tiče intenziteta stoji i do 8h, a dulje od toga ga nisam nosila tako da o duljem vremenu trajanja ne mogu govoriti.

Gornji swatch bez fiksatora, donji s fiksatorom.

Sve u svemu, proizvod je stvarno jedan od boljih highlightera koje sam isprobala i ova intenzivna zlatna nijansa uz roskaste šljokice ga čini drugačijim. Naravno, postoje jako dobri slični proizvodi i po nižim cijenama, ali ako se dvoumite oko kupnje ili ne Becca highligtera, ova recenzija je tu da po tome pitanju da zeleno svjetlo ovome proizvodu!

Jeste li imali prilike isprobati koji proizvod iz Beccine Volcano Goddess linije? Koji je vaš No. 1 highlighter?

 

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)