BH Cosmetics – 10 pcs Pop Art set kistova

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 27.02.2016.

Još prije dosta vremena, rekla bih čak godinu dana, s Pink Pande sam dobila set BH Cosmetics kistova. Radi se o Pop art setu koji sadrži 10 kistova, od kojih su pet za lice, a pet za oči/usne. U ovom članku ćete moći pročitati za što koristim pojedini kist i što mislim o njima nakon stvarno dužeg perioda korištenja.

Prije nego počnem pričati o svakom kistu posebno, reći ću nešto i općenito o setu. Dolazi u kožnoj futroli  koja se odvaja na dva jednaka dijela i idealna je za prenošenje kistova kada npr. idete na odmor, jer nakon što se odvoji, služi i za držanje kistova. Jako je čvrsta i ne može se otvoriti jer je sa svake strane pričvršćena s dugmićima. Kistovi dođu pakirani u male vrećice, svaki posebno, u nekoliko boja, a drška je drvena.

1 3

Krenimo se kistovima za lice. U setu se nalaze : kist za puder u prahu, kist za bronzer, kist za tekući puder, kist za blendanje i kist za korektor.

6

Kist za puder u prahu

Ovom kistu sam se nekako najviše veselila jer nikad dosta tih velikih fluffy kistova, no zapravo ga vrlo rijetko koristim. Razlog je taj što mi je za nanošenje pudera u kamenu ili prahu jednostavno previše gust i tvrd, pa sam ga pokušala koristiti za nanošenje tekućeg pudera i ok je, no za tu funkciju je previše mekan, a i nekako zbog toga što je dosta velik uvijek dođe zadnji na red, kad su mi baš svi ostali prljavi.

7 8

Kist za bronzer

Mekan, koso rezani kist.Koristim ga za bronzer, ponekad i za konturiranje i za rumenilo. Odličan kist, savršen za tu funkciju i koristim ga svakodnevno. Nažalost, iako ih sve jednako često perem, njemu se malo rasklimala drška od ovog metalnog dijela i malo je popucalo drvo, pa ću ga uskoro morati zalijepiti, no sve i dalje normalno funcionira.

9 10

Kist za tekući puder

Plosnati kist, dosta savitljiv i lako se njime nanosi puder, iako ja nisam ljubitelj plosnatih kistova za nanošenje pudera. Više ga vidim za nanošenje baze ili sličnog, iako za to uvijek koristim prste.

11

12

Kist za blendanje

Kraći, plosnati kist, no ipak dosta deblji od prethodnog. Idealan je za nanošenje kremastih proizvoda za konturiranje i blendanje istih i za to ga ja i koristim.

15 16

Kist za korektor

Manji plosnati kist, baš za nanošenje korektora, iako može služiti i za nanošenje kremastih proizvoda za konturiranje. Koristim ga za obje stvari i super je, iako ja često korektor nanosim i izblendam prstima.

13

Sada je red došao na kistove za oči i usne. U setu se nalaze: kist za blendanje sjenila, kist za nanošenje sjenila, kist za tuš i obrve, kist za usne i četkica za obrve.

18

Kist za blendanje sjenila

Okrugli, fluffy kist za blendanje sjenila. Jako je dobar, meni savršeno odgovara i za nanošenje sjenila u pregib kapka, npr. za neku brzinsku dnevnu varijantu sa smeđim sjenilom je savršen jer uštedite vrijeme koje bi inače potrošili na mijenjanje kistova :).

19 20

Kist za nanošenje sjenila

Sličan ovom prethodnom, jedina razlika je što je ovaj koso rezani, no koristim ga za iste funkcije, blendanje i nanošenje sjenila. Ovog možda više za nanošenje sjenila u vanjski kut oka i blendanje prema pregibu oka.

21 22

Kist za tuš i obrve

Tanki, kosi kist, često ga koristim za stavljanje gel linera na waterline jer je nježniji, za obrve imam kist koji mi više odgovara pa rijetko posežem za njim, a za tuš mi je previše mekan i velik. Uglavnom mi služi da njime uredim i zaoštrim eyeliner na vanjskom dijelu, uz pomoć micelarne.

28 30

Kist za usne  

Klasičan kist za stavljanje ruža, sviđa mi je što je dovoljno velik pa lako i brzo njime popunim usne, a i dovoljno je precizan za precrtavanje što je meni bitno. Na njemu mi se također malo odvaja drška od metalnog dijela.

26

Četkica za obrve

Ovo je četkica koju koristim svakodnevno jer mi služi za češljanje obrva, a kao i svaka druga, odlično obavlja to za što služi.

24

Cijena ovog seta je 379,90 kn i možete ga naručiti ovdje. Trenutno je rasprodan, no vjerujem da će brzo doći.

Meni je set super, no ima nekih kistova koje bih mogla izbaciti ( kist za puder i kist za tekući puder ) i staviti možda ravno rezani kist za tekući puder i malo mekši za puder u prahu i tada bi to bilo sve što mi treba u jednom setu, no dobro, to su samo moje želje i ono što ja preferiram, možda će vama odgovarati i ovako.

Perem ih u toploj vodi sa antibakterijskim sapunom uglavnom i dlačice ne ispadaju niti su se promijenile, jedino se na dva kista drška malo rasklimala i ispada, pa ću to morati zalijepiti. Osim toga, prilično sam zadovoljna kvalitetom ovih kistova.

Što mislite o ovom setu? Imate li koji BH Cosmetics kist ili set kistova?

*PR proizvod

Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Svidja mi se kutija jer je prakticna i kistici izgledaju veselo,ali za te novce bih ipak prije uzela RT set kistova

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)