Bourjois Healthy Mix Powder

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 23.02.2019.

Nedavno se u mojoj kozmetičkoj torbici našao sam već poznati Bourjois Healthy Mix puder u kamenu, koji bi trebao kao i njegova tekuća varijanta, ujednačiti ten te istovremeno dati koži zdravi sjaj. U nastavku donosim svoje dojmove.

Krenimo od samog pakiranja. Puder dolazi u plastičnoj crvenoj ambalaži s prozirnim poklopcem, koji vam olakšava odabir nijanse koja je idealna za vaš ton kože. Zajedno s puderom dobijete malo ogledalo i spužvicu kako biste na brz način mogli popraviti svoj make up tijekom dana.

Kao što kaže i sam naziv ovog proizvoda – Healthy Mix, ovaj je puder u kamenu obogaćen vitaminima C, E i B5. Sam puder je jako baršunast i mekan na dodir, ali i pigmentiran. Ovaj puder će vašu kožu zamatirati i dati joj lagano prekrivanje, a da istovremeno neće stvoriti onaj cakey osjećaj (barem meni nije ostavljao takav osjećaj na koži). Može se vrlo lako nadograditi, a ne izgleda prenapadno, preteško i brašnasto. Ono što mi se najviše svidjelo kod ovog pudera jest to što je lagan na koži te izgleda jako prozračno i svježe.

Osobno, puder u kamenu nosim na dva načina:

  1. Dnevni make up: većinu dana ili uopće ne nosim šminku ili ju stavim toliko malo da se ne primijeti. U prvoj varijanti ovaj puder koristim sam, bez ikakve tekuće podloge. Dakle, sitne nepravilnosti na licu prekrijem korektorom i zatim ten ujednačim s puderom u kamenu. Stavim malo rumenila, maskaru, balzam za usne i to je to. Naravno, ovisno o raspoloženju pojedinog dana stavim i malo highlightera ili ruž.
  2. Večernji make up: za neku posebnu prigodu ili kad idem vani, odnosno kada imam full make up, puder u kamenu stavljam u kombinaciji s tekućom podlogom, kako bi istu zamatirala i produljila joj trajanje.

U kojoj god kombinaciji da ga koristite i ovisno o načinu apliciranja, s njim možete postići prirodni no make up make up look, ali i full glam look.

Trajnost tekuće podloge će produljiti za dodatnih 4-5 sata. Ako imate normalnu do mješovitu kožu kao i ja (masna t zona, ostatak lica suh) ovaj puder bi trebao odlično funkcionirati s vašom kožom lica.

Ono što inače ne volim kod pudera u kamenu je brašnasti i suh osjećaj koji ostavljaju na koži nakon što ih nanesete, ali s ovim puderom nemam tih problema. Možda je kombinacija vitamina kojima je sam puder obogaćen koja je za to zaslužna ili nešto treće. Kako god bilo, ovaj puder se vrlo brzo uvukao među moje favorite. Za njim posežem automatski, uopće ne razmišljajući da bi mogla uzeti neki drugi..

Koristite li i vi pudere u kamenu? Koji je vaš favorit?

 

Close
Lucija Franka Bukša (Biondina) ima 24 godine i odnedavno je magistra prava u potrazi za pripravništv...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)