Essence Into The Snow Glow kolekcija

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 12.02.2019.

Ovih sam dana imala priliku isprobati jednu od novijih Essence trendovskih kolekcija: Into The Snow Glow. Planine koje blistaju na snijegu, sjajne sige i svjetlucave zrake sunca ono su što je inspiriralo nastanak ove palete te su s obzirom na to šljokice i sjajne te blistave teksture zaštitni znak cijele kolekcije. U ovom vam članku donosim kratke recenzije 01 baby, it’s cold outside palete,sugar face scrub pilinga, sparkly lip toppera te kista za sjenilo.

Za početak kraljica ove Into The Snow kolekcije- 01 baby, it’s cold outside paleta rumenila, highlightera te sjenila za oči ukupne „težine“od 34g. Paleta sadrži 4 rumenila, 6 highlightera te 14 sjenila za oči mat, metalik i shimmeraste teksture. Paleta je smještena u kartonskoj ambalaži, a kvaliteta ove moje i nije najbolja te mi neke od nijansi highlightera i rumenila lagano propadaju kada ih pritisnem kistom. Paleta se zatvara na magnet koji je prilično čvrst i ne dopušta slučajno otvaranje palete. Paleta ne sadrži ogledalo, a moguće ju je kupiti po cijeni od 79,90kn.

 

1. Rumenila: Kao što sam navela, u paleti su smještene 4 nijanse rumenila (Morning Sun, Dawn, Pink Wink, Rosy). Boje su ubačene tako da svatko može pronaći nešto za sebe, a raspon nijansi ide od breskvaste Pink Wink do tamnije ružičaste Dawn. Osim Morning Sun koja u sebi sadrži shimmeraste čestice, preostale nijanse su mat. Pigmentiranost rumenila je jako dobra, a jedini nedostatak je trušenje.

Odozgo prema dolje: Morning Sun, Dawn, Pink Wink, Rosy.

2. Sljedeći na redu su highlighteri (Freeze, Glistening, Diamond, Fairy, Ice Ice Baby, Light Chaser). Upravo su highlighteri ono što me se najviše dojmilo u ovoj 01 baby, it’s cold outside paleti. Highlighteri dolaze u 6 nijansi, od čega 4 „klasičnije“ te ljubičastoj (Freeze) i zelenoj (Ice, Ice Baby). Ponovno i kod highlightera uočavam problem trušenja, posebno kod nijansi Ice, Ice Baby te Diamond. Što se tiče pigmentiranosti, u jednom su sloju malo slabije pigmentirani, ali ako se slojevi pojačaju, moguće je dobiti stvarno lijep izgled!

Odozgo prema dolje: Freeze, Glistening, Diamond, Fairy, Ice Ice Baby, Light Chaser.

3. Za kraj je ostalo 14 nijansi sjenila za oči, ponovno nijansi po mome ukusu, iako bi bilo teško izdvojiti nijanse koje nisu po mome ukusu. :D 3 su nijanse mat (Bare, Blossom i Night), 4 metalik (Fair, Velvet, Chocolate, Fire) te 7 njih sadrži šljokice (Nude, Retro, Dusty Rose, Pine Tree, Twilight, Cloud, Bear). Od svih su mi nijansi najljepše, najbolje za nanošenje te najjače po intenzitetu one metalik, dok su mi se one mat pokazale dosta slabo pigmentirane, posebno Bare. Nedostatak cijele palete, jednako kao i kod prethodne Essence koju sam isprobala (Million Nude Faces)  je trušenje i to kod ovih šljokičastih nijansi posebno dolazi do izražaja jer se šljokica nađe po cijelome licu te  po mat nijansama unutar palete.

Odozgo prema dolje: Bear, Night, Fire, Cloud, Twilight, Chocolate, Velvet, Pine Tree, Dusty Rose, Blossom, Nude, Retro, Bare, Fair.

Kad smo već kod blendanja i nanošenja sjenila za oči, prelazim na sljedeći proizvod- kist za sjenilo 01 let it snow. Kist je napravljen od sintetičke dlake, nije grub za kapke te jako dobro  obavlja svoju dužnost blendanja. Poseban plus mi je prekrasan dizajn kista kojim u duhu cijele kolekcije prevladavaju šljokice. Cijena kista je 25,90kn.

Šećerni piling za lice 01 hot chocolate & fuzzy socks, blistavi je ljubičasti piling koji u sebi sadrži sitno mljevene šljokice. 50 ml šećernog pilinga, zapakirano je u plastičnu mekanu tubu.

Tekstura mu je jako slična kao i ona home made pilinga od šećera i meda, a miris me podsjetio na miris dječje kupke. Koža je nakon upotrebe pilinga mekša, ali potencijalni nedostatak je to da nakon ispiranja pilinga s kože dio sitnih šljokica ne ode, nego ostane. Sastav ovog Essence šećernog pilinga sam provjerila preko aplikacije Clean Beauty, koja mi je kao diskutabilan sastojak izdvojila jedino titanijev dioksid oko kojeg su podijeljena mišljenja, iako se koristi u jako velikom broju kozmetičkih proizvoda (kreme za sunčanje, paste za zube) te lijekova. Cijena ovoga šećernog pilinga iznosi 25,90kn.

Kao šećer za kraj, ostavila sam sparkly lip topper u nijansi 01. Curama koje vole šljokice, ovaj će proizvod biti pravi pogodak . Ovaj lip topper dolazi u čvrstom plastičnom pakiranju od 3,5g s malom špatulicom koja služi kao aplikator.

Ovaj lip topper je slatkastog mirisa te okusa. Iako često proizvodi koji sadrže šljokice te iste šljokice ostavljaju tek u tragu, s ovim Essence lip topperom nije ista stvar. Šljokice raznih veličina sa svakim slojem ostaju u sve većoj količini koja se jako lijepo vidi na usnama. Proizvod je teksture kao i svako bezbojno sjajilo za usne te nije pretjerano ljepljiv, a moguće ga je koristiti samostalno ili nakon nanošenja ruža za usne. Do ovog šljokičastog toppera za usne moguće je doći po cijeni od 19,90kn.

Sviđa li vam se nova Essence Into The Snow Glow kolekcija? Koji su vaši favoriti?

*PR proizvodi

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)