Fenty Beauty Gloss Bomb

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 26.01.2019.

Proizvod o kojem ću danas napisati pokoju riječ novitet je u mojoj kolekciji šminke, odnosno u kolekciji sjajila za usne. Ne znam koliko pratite trendove u svijetu šminke, no sjajila za usne vratila su se u punom sjaju, te za tren preplavila tržište. Ono o kojemu ja danas pišem je brenda Fenty Beauty, iza kojeg stoji Rihanna, te sam jako sretna što sam nakon dugo vremena došla do ovog proizvoda.

 

Priča oko samog sjajila je ta da je ono namijenjeno svima, odnosno, ono je univerzalno. Njegov sam naziv glasi Gloss Bomb, te ako se ne varam od nedavno je izašla s još jednom verzijom ovog proizvoda, te je on u potpuno bijeloj boji. Sama ambalaža sjajila mi se jako sviđa, proizvod ima težinu, i izgleda zaista luksuzno. Dolazi u kartonskoj kutijici, te je poklopac zalijepljen.

Moj je kupljen u Sephori koje na žalost nema kod nas, no ako putujete negdje sigurna sam da ćete ga pronaći. Čula sam da se jako brzo rasprodaju, no u Sephori u kojoj sam ja kupovala bilo ih je nekoliko. Njegova cijena na Fenty stranici iznosi 18 dolara.

Kada otvorite sjajilo vidite poprilično velik aplikator na kojem ostane taman proizvoda za jednu aplikaciju na usne. Samo sjajilo ima i specifičan miris, nisam sigurna jeste li ikada probali čaj jagoda-vanilija, no ja imam dojam da je miris samog proizvoda identičan tom čaju.

Sjajilo ne ostavlja ljepljiv osjećaj na usnama, ne razvlači se, niti curi preko rubova usana ako ne pretjerate s njim.

Ono ima neku zagasito narančastu boju, no na usnama izgleda prirodno, te samo dodatno naglasi boju vaših prirodnih usana, te usnama da prekrasan sjaj. Ja ga nosim u tri varijante. Prva je naravno samostalno, i to najčešće nosim u (rijetkim) situacijama kada odlučim ne nositi ruž, te imati vrlo jednostavan i prirodan look. Druga kombinacija koju volim je nude olovka za usne s kojom uokvirim rubove, te tako više definiram usne. Preko toga dodam ovo sjajilo i moram priznati da tu kombinaciju najviše volim. Treća varijanta bila bi sjajilo preko tekućeg mat ruža. Bilo koji mat ruž dolazi do posebnog izražaja s ovim sjajilom. Usne dobivaju na punoći.

Moj konačni dojam o Fenty univerzalnom sjajilu je svakako pozitivan. Vrlo jednostavan, a opet poseban proizvod za koji sam sigurna da neće samo stajati u kolekciji. Često ga koristim i iako mu je cijena na nešto jačoj strani, vjerujem da je investicija u njega dobra odluka.

Zanima me jeste li se i vi odlučile na Fenty sjajilo, te ako niste, planirate li možda u budućnosti?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Naja

    Sjajilo je prekrasno, ali zanima me jesi li pronasla dupe za njega u nasim drogerijama? Bas mi se i ne daje 18 dolara za sjajilo :)

  • indigobaby

    Imam gotovo sve proizvode iz Fenty kolekcije (iskljucivsi sjenila i diamond bomb) i samo rijeci hvale za istu!
    Sjajilo je odlicno i na usnama izgleda bas prirodno a opet pojacava prirodnu ljepotu usana. Jest da je mozda investicija ali ona koju cete dugo imati u kolekciji i uzivati u njoj!

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)