Huda Beauty Desert Dusk paleta

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 15.01.2019.

Paleta koja se jako dugo nalazila na mojoj wishlisti, a konačno se nalazi u mojoj kozmetičkoj kolekciji upravo je Hudina druga po redu Desert Dusk paleta. Koliko sam i jesam li uopće zadovoljna te kako je ispunila moja očekivanja saznajte u nastavku.

 

Kao i uvijek, krenut ću s pakiranjem. 18 nijansi sjenila pojedinačno „teških“ 1.4 grama, dolaze u čvrstoj kartonskoj ambalaži, a osim sjenila u pakiranju se nalazi i veliko ogledalo.  Pakiranje se zatvara na magnet koji je prilično jak, tako da mislim da bi paleta bez problema preživjela transport bez kutije u kojoj je kupljena.

 

Kako je navedeno na službenoj Hudinoj stranici, ova Desert Dusk paleta je nastala inspirirana krajolicima arapske pustinje što se može uočiti i prema nazivima nijansi. Nijanse sjenila ove Hudine Desert Dusk palete obuhvaćaju tople narančaste i smeđe, roze i ljubičaste, biserne te metalik crvene tonove što doprinosi mogućnosti stvaranja bezbroj kombinacija. Eventualno mogu reći kako mi fali mat crna kako bi paletu mogla koristiti samu za sve lookove. Sjenila se prema teksturi mogu podijeliti na:

·         čiste šljokice: Cosmo

·         mat sjenila kremaste teksture: Desert Sand, Musk, Eden, Amber, Oud, Amethyst, Saffron, Blazing

·         svjetlucave biserne nijanse: Blood Moon, Nefertiti, Royal, Cashmere, Angelic, Turkish Delight

·         duochrome nijanse koje najbolje funkcioniraju ako ih se nanese preko druge nijanse: Celestial, Twilight, Retrograde


Ono što me prvo oduševilo kod ove palete je pigmentiranost. Kistom je dovoljno skroz lagano prijeći preko sjenila kako bi se pokupila boja. Mat sjenila se ne truse uopće, dok se ona shimmerasta najbolje nanose vlažnim kistom ili prstom upravo iz razloga jer se lagano truse. Sljedeća stvar koja oduševljava kod Desert Dusk palete je trajnost. Kada se jednom make up nanese, sve ostaje na svome mjestu do umivanja, to jest skidanja šminke. Paleta će savršeno odgovarati onima koji vole izraženiji shimmerasti make up jer je to s ovom paletom izuzetno lako za postići, a nijansi definitivno ne fali. Razlog zbog kojeg sam tako dugo čekala s ovom paletom je cijena, ali sada kada je paleta tu definitivno ne žalim zbog odluke da ju kupim. Paletu je moguće kupiti ili u Sephori (do svoje sam došla u Novom Sadu) ili na stranici Cult Beauty.

 

Koristite li vi koju Huda Beauty paletu te koja je vaš favorit? Kakvo je vaše mišljenje o Desert Dusk paleti?

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)