Iconic London Eyebrow cushion

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 18.03.2019.

Obrve su vrlo važan dio makeup-a, uokviruju vaše lice i daju sasvim novu dimenziju licu. Uz highlightere, proizvodi za obrve su mi omiljeni za isprobavanje. Kada sam vidjela tutorial od Nikkie Tutorials vezan za Eyebrow Cushion, ostala sam šokirana kao i ona i od onda sam shvatila da ću ga jednom morati isprobati. Ovaj proizvod sam dugo priželjkivala, a sestra mi je omogućila i da ga napokon imam u svojoj kolekciji.

ICONIC LONDON Eyebrow Cushion je prvi proizvod za obrve koji se pojavio u tekućem obliku u „jastučiću“. Dolazi u tri nijanse, a svaka nijansa zapravo u pakiranju ima dvije nijanse koje možete koristiti pojedinačno ili miješati da dobijete onu koja vam odgovara. Nijanse su Fair, Medium i Deep, dolaze u količini od 6 g. Moja nijansa je Medium, a naručena je sa Cult Beauty stranice po cijeni od 27 funti (232 kn).

Kutijica u kojoj dolazi je bijelo – brončana (u zadnje vrijeme, kod mene je sve nešto u rose gold nijansama). Kada otvorite kutiju, unutra se nalazi rose gold pakiranje poput ogledala koje je stvarno prekrasno. Otvaranjem poklopca, unutra se nalazi ogledalo (veliki plus), malena četkica s dvije strane (za nanošenje proizvoda i za češljanje obrva) i sami proizvod koji je dodatno zaštićen i plastičnim poklopcem i još se ispod njega nalazi bijeli kartončić za dodatnu zaštitu.

Na poleđini pakiranja navode da se malim potezima sa tankom četkicom postiže efekt dlake, a formula koja se brzo suši omogućuje re-aplikaciju i nadograđivanje. Sadrži vitamin E koji stimulira rast dlake (još jedan veliki plus), a formula je vegan friendly.

Za početak, četkica je fenomenalna. Vrlo je precizna i čvrsta i stvarno različitim intezitetom pritiskanja možete dobiti efekt koji želite – od imitacije dlake do full nacrtanih obrva. Meni je u medium nijansi više odgovarala desna, tamnija nijansa. Vrlo su interesantno napravili da se proizvod ne miješa u samoj kutijici, iako su nijanse jedna pored druge. Pritiskom četkice u sredini, na prijelazu između dvije nijanse, možete pomiješati svjetliju i tamniju u količini koja vama odgovara. Vrlo laganim dodirom četkice, ona hvata veliku pigmentaciju, ali zaista veliku. Ne mora se previše stiskati da bi se proizvod pojavio.

Suši se dosta brzo tako da ja radim uglavnom jednu po jednu obrvu. Možete smanjiti intenzitet, ako vam je pre jak, pročešljavanjem obrva s drugom stranom četkice. Kada se potpuno osuši, ne miče nikuda. Ali zaista nikuda, možete prolaziti prstima, vodom, štapićima za uho – ne miče. Uklanjaju ga jedino masni proizvodi poput ulja, krema ili odstranjivača šminke. Trajnost mu je odlična, stoji cijeli dan bez popravljanja. Kada se osuši, bez problema se nadograđuje tako da količinu proizvoda možete prilagoditi na način na koji vama odgovara, ovisno kake obrve volite. Ako pogriješite i proizvod se osuši, možete uvijek popraviti ravnom četkicom i korektorom.

Ovaj proizvod koristim od Božića i još uvijek ga imam, a stvarno ga često koristim. Prvo sam se razočarala prošli mjesec jer sam mislila da se proizvod počeo sušiti, ali sam onda shvatila da sam više trošila tamniju stranu (koja je i bila suša) od one svjetlije, koja je u potpunosti još mokra. Tako da sada miješam nijanse s obzirom da ove tamnije više nemam puno. Ali, koliko košta, koristiti ću ga do kraja, makar morala nosit svijetle obrve (haha).

Ako vam se korištenje tekućih proizvoda za obrve čini malo pre kompliciranim, preporučujem isprobavanje na ruci prije korištenja na licu. Na taj način možete isprobati intenzitet kojim trebate pritisnuti da vam izađe određena količina proizvoda, možete isprobati nijanse, probati nadograđivati proizvod i sl. Na kraju krajeva, vjerujem da ćete biti oduševljeni jer je stvarno lagan za korištenje i izuzetno dobar proizvod.

Znam da je dosta skup proizvod, samo za obrve, ali ako ste vizažist ili imate masnu kožu, neće vam biti žao. Ja definitivno ne bi požalila da sam platila svojim novcima, tako da ću vjerojatno ponovno obaviti kupnju kada ga potrošim do kraja.

Nisam slikala swatch proizvoda, ali zato možete pogledati moje dojmove u videu na našem Youtube kanalu.

Sljedeće što bi voljela isprobati je Anastasia Beverly Hills Brow Whiz (oko 135 kn) i Brow Pomade (oko 120 kn). Njih sam htjela kupiti kad sam bila u Parizu, međutim nije bilo nijansi na izbor niti u jednoj Sephori. Nešto su jeftini od Eyebrow Cushiona, a također veoma hvaljeni.

Koliko su vama obrve bitne za makeup? Bi li izdvojili preko 200 kn za proizvod za obrve?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)