Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 15.11.2018.

Donosim recenziju jednog od najpopularnijih setting pudera u prahu, Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder. Puder je fino mljeven i daje potpuno prirodan izgled i zato mi je odmah postao must have proizvod na kozmetičkom stoliću. Pročitajte detalje u recenziji.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder fino je mljeven i lagan puder u prahu s mikro soft-focus i reflektirajućim česticama koje daju blur finish umanjujući vidljivost nesavršenosti na koži, kao i pora, linijica i bora bez skupljanja u pregibima.

Ima transparentnu formulu koja odgovara svim nijansama tena, od vrlo svijetlog, kakav je moj, do tamnijih. To je odlična stvar jer mi je inače teško pronaći dovoljno svijetao puder, a sama činjenica da je ovaj puder transparentan i da se prilagođava vašoj vlastitoj boji tena je super jer nema mogućnosti pogreške kod odabira nijanse, nema pretoplog ili prehladnog podtona, narančastog ili bijelo praškastog izgleda.

Ambalaža je vrlo praktična. Posudica ima gornji dio ispunjen rupicama kroz koji možete lijepo isipati puder na unutarnju stranu poklopca te zatim u njega umočiti kist ili spužvicu i njima nanositi puder na lice. Ovaj puder može se koristiti za baking, znači u debljem sloju koristeći spužvicu na područjima gdje želite dodatno fiksirati podlogu ili korektor, odnosno gdje želite posvijetliti ten, primjerice ispod očiju, na vrh nosa i na donji dio lica za konturu.

Posudica sadrži 29 grama proizvoda što će potrajati jako dugo. Ja svoj imam već više od godinu dana i još ga je puno ostalo. Cijena ovog pudera iznosi oko 250 kn, što se po meni isplati s obzirom na kvalitetu i količinu te na činjenicu da se tako sporo troši. Može se kupiti na webshopovima Cult Beauty i Feelunique (koji imaju besplatnu poštarinu iznad određenog iznosa i pošto su smješteni u UK ne plaća se carina).

Osobno ovaj puder koristim na više načina. Ljeti ga koristim u laganom sloju preko cijelog lica za matiranje. Lijepo će ukloniti sjaj, držati podlogu fiksiranom i bolje postojanom tijekom dana, ali neće dat onaj suh, praškast mat efekt već vrlo prirodan, nevidljiv finish. Također ga koristim za baking, kad radim jači, večernji makeup. Predivno fiksira korektor ispod očiju te zaista sprječava skupljanje korektora ili tekuće podloge u linijicama pa time spašava čak i one korektore koji imaju tendenciju stvarati ružne linijice i nakupine na koži. Odličan je i za konturiranje pa ga tako nanosim i cijelom dužinom nosa te ispod jagodica lica, na sredinu čela i brade. Ostavim da u tako debljem sloju stoji 10-ak minuta i zatim s debljim kistom otklonim višak. Koža zaista izgleda besprijekorno.

Koristim ovaj puder i ljeti i zimi i paše mi bez obzira je li moja koža masnija (kao u ljetnim mjesecima) ili suha i čak perutava (kao tijekom zime). To znači da će odgovarati svim tipovima kože. Otkako sam ga isprobala, ne koristim niti jedan drugi puder u prahu ili kamenu. Svakako preporučujem da i sami isprobate Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder.

Koristite li baking tehniku? Koji je vaš omiljen setting puder?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)