Linea Snella program oblikovanja tijela #1

Objavljeno u Fitness & zdravlje, Recenzije, autorica: - 10.04.2017.

Došlo je vrijeme da vam predstavim jedan divan centar za oblikovanje tijela koji je, lucky me, odnedavno postao dio moje svakodnevnice. Program je sastavljen veoma detaljno, ne generaliziraju se stvari nego je zastupljen jedan individualistički pristup koji svakome pruža upravo ono što mu treba i na taj način garantira (!) uspješne rezultate. Zvuči primamljivo? Ili pak prevrćete očima jer opet slušate o tom novootkrivenom svetom gralu mršavljenja koje vam automatski pali crvene alarme u glavi jer njušite razočaranje zbog potraćenog vremena/novca? Ajmo onda malo sve to skupa malo bolje pojasniti da vidimo o čemu se tu zapravo radi…

O kakvom se programu radi?

Linea Snella je program koji se usavršava posljednjih 30 godina na međunarodnom tržištu, u 120 različitih centara.

Sa programima po metodi Linea Snella brinete o:

 1. Mršavljenje – otklanjanje suvišnih kilograma
 2. Oblikovanje tijela – smanjenje opsega tijela na kritičnim točkama, tamo gdje to najviše želite
 3. Smanjenje celulita
 4. Učvršćenje i pobošljavanje tonusa tkiva
 5. Održavanje prikladne tjelesne težine i forme
 6. Udobnost i odlično raspoloženje u vlastitom tijelu

Svoje zajamčene ciljeve postižete 3 do 4 puta brže, udobno, a prije svega sasvim sigurno. Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u samo 4 tjedna, što se poklapa sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije i uspostavlja optimalne uvjete i za kasnije učinkovito održavanje ciljne tjelesne težine.

Svjetska revolucija na području oblikovanja tijela – 100% zagarantiran rezultat!

Na kojem principu radi?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je primio Nobelovu nagradu jer je dokazao da je djelovanje enzima, koji su odgovorni za pretvaranje masti u izvor energije, najučinkovitije pri tjelesnoj temperaturi 37°C. Sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća dr. Angelo Barrasso, talijanski “otac” metode Linea Snella, je tržištu predstavio revolucionarni aparat Thermoslim. S njim je optimalno udružio učinke optimalne tjelesne temperature, infracrvenih zraka i vođene, ciljane vježbe i tako razvio metodu, koji je danas zaštićen pod robnom markom Linea Snella, što u prijevodu znači vitka linija. Tijekom vodene vježbe, koja traje samo 25 minuta, u Thermoslim-u centimetre i masne naslage gubimo ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela.

Linea Snella (5)

“Tople kapsule” u kojima se vježba na temperaturi od 37 stupnjeva

Rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega dopunjava i vježba na Thermobike-u, koji je odličan za otklanjanje tvrdokornih masti na bokovima, bedrima i stražnjici. Djelovanje Thermoslima i Thermobika dopunjava Bodywarm, koji omogućuje da koža ostane čvrsta i meka bez obzira na izgubljenu suvišnu težinu.

Širok izbor najsuvremenijih dodatnih terapija, kao što su ultrazvuk- kavitacija, radiofrekvencija, vibracijska vježba i pressoterapija, omogućuje još bolje i brže rezultate kao i potpuno prilagođen pristup s obzirom na vaše individualne potrebe.

Linea Snella (2)

U Linea Snella možete ekskluzivno i prvi put u povijesti odabrati i kupiti svoj konkretno zagarantirani rezultat.

Tek kada ga postignete, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata.

Whaaat?!?

Moje iskustvo u centru

E dobro, sad kad smo objasnili osnove možemo krenut u malo subjektivniju priču.

U centru sam sad negdje 2 tjedna. Kad sam prvi put došla, bila sam apsolutno fascinirana svime – od same lokacije, uređenja centra i njegove vibre, načinom komunikacije – ma SVIME! U Zagrebu centar postoji na dvije lokacije – Strojarska cesta ili Prilaz Vladislava Brajkovića i s bilo kojom ne možete pogriješiti.

Prekrasni zeleni interijer sa ugodnom muzikom u pozadini te detalji poput motivirajućih natpisa, ploča sa postignućima klijentica te IZRAZITO čiste površine, što je na takvim mjestima inače dosta upitna stavka, tako da sam se zapravo od prvog dana tamo osjećala kao doma.

Linea Snella (4)

Na prvom dejtu smo odradili one formalne stvari – upoznavanja, objašnjavanja programa, mjerenja, vaganja te propisivanje moje nove prehrane koja će osiguravati nadolazeće uspješne rezultate cijele ove priče. Pomoću jednog uređaja, na kojeg sam bosonoga stala par trenutaka, smo utvrdili trenutno stanje tijela. Rezultati su bili OK, no ipak je bilo vidljivo da mi fali mišićne mase jer sam u zadnjih par mjeseci zaista bila zapustila svoje vježbanje i fit formu.

Meni najdraža informacija koju sam saznala u tom nalazu je ta da mi je se tijelo ponaša koda ima 12 godina što je, naravno, izazvalo poveliko ruganje od strane moje obitelji i radnih kolega – što da vam kažem, ljubomorni starci! :P

Nakon mjerenja je krenuo razgovor o prehrani. Miss Gorana mi je definirala točno kada, koliko i što trebam jesti i dala mi fajl u kojem su me dočekali papiri s rasporedom obroka gdje od sada trebam pisati sve svoje obroke i raspoloženje. S obzirom da i inače vodim healthy lifestyle, novi jelovnik mi nije teško pao, no isto me napokon prisilio da unaprijed planiram obroke što mi je inače bila tlaka i nisam tome uopće pridodavala važnost.

Ispunjeni raspored obroka predajem u centar jednom tjedno na “ocjenjivanje” te na taj način zapravo možemo utvrditi kako mi se tijelo ponaša i trebamo li mijenjati određene parametre. Prošli tjedan sam dobila ocjenu +4 jer sam imala par kikseva kao npr. onaj saaavršeni novi King od kikirikija (*ljubav*) kojeg sam umalo lukavo zatajila, ali s obzirom da sam se zaklela na vjernost sam ipak hrabro prijavila zločin. Navela sam i dodatni argument zvan PMS koji mi je ublažio kaznu. :D Uglavnom, konkretno jelovnik ćemo proći u sljedećem članku kad se i ja do kraja “ušemim” i kada budem imala puno isprobanih novih receptića. Zasada zapamtite samo da ne smijete preskakati doručak, voće se jede do 14h, ne miješate puno ugljikohidrate sa proteinima te večerajte hranu bogatom proteinima.  Također, od napitaka izbacite sve sokove, sokiće i ostala zašećerena zla i bazirajte se na vodu i čaj.

Linea Snella (3)

Limfna drenaža

Što se tiče vježbanja, moram priznat da mi je prvi put zaista to postao zanimljiv dio. Inače sam ga odrađivala sa odbrojavanjem kad će završiti, no sad uz vodstvo cura je i taj dio postao zabavan. Vježba se u “toplim kapsulama” tako da se tijelo zagrijava na 37 stupnjeva, a glava ostaje vani da se može normalno disati. Isprva mi je bilo malo čudno, ali sad sam se skroz navikla i zapravo mi se najviše sviđa što nema potrebe zagrijavanja prije vježbanja nego se odmah prelazi na stvar. O samim vježbicama ću vam pisati sljedeći put kad prođe još neko vrijeme i kada isprobam još neke stvari.

Kad se završi vježbanje ide se pod tuš i onda slijedi nagrada – sauna! Opet se ulazi u kapsulu tako da vam vani ostane samo glava da imate zraka. Dakle, nije ona klasična sauna di nakon par minuta moliš za milost, nego je glava cijelo vrijeme vani, a tijelo se unutra grije na pari začinjenoj eukaliptusom za dodatni užitak. Ne moram vam govoriti koliko mi je koža zahvalna na ovom dijelu programa. <3

A najbolji dio je…

Kao što vidite, centar je zaista pokrio sve i pruža jednu potpunu drugačiju, ljepšu stvarnost, no najbolji dio svega ovoga su definitivno curke! Sve predivne, uvijek nasmijane, stručne, zanimljive… da bih riječi rekla! Istovremeno me i zabavljaju ali su i dovoljno “stroge” te tjeraju na rad i disciplinu koji uz njihovo vodstvo prestaju biti muka i pretvaraju se u jednu zabavnu i motivirajuću igru. Thumbs up curke!

Linea Snella (1)

Moje heroine

Svi vi koji me pratite na Instagramu ste redovito mogli pratiti moja javljanja iz centra tako da ste vjerojatno već zaključili da se odlično zabavljam i da zaista imam kraljevske tretmane stoga želim poručiti svima vama koje muče “ona 2 kila” koje nikako ne možete sami skinuti jer vam najviše fali discipline ali možda i vještine – počastite se ovim rajem za duh i tijelo!

Otkad sam u centru osjećam se odmornije, poletnije, energičnije, ljepše… Iskreno, ni na kraj pameti mi nije bilo da tako jedna ustanova može pružiti toliko psihofizičkih benefita.

Važno je i naglasiti to da ako se vježbe ne izvode kako treba, one mogu ozbiljno naštetiti vašem tijelu te je stručno vodstvo tu zapravo neophodno početnicima ali i onim malo iskusnijima jer često nisu niti svjesni da nešto krivo rade. U centru vas prate cijelo vrijeme i svaki pokret vam se objašnjava dokle god ga napokon ne usavršite. Ja sam se iznenadila koliko sam vježbi radila krivo iako bih bila dala ruku u vatru da meni ne treba nitko i da sve ja to sama već ionako znam.

Što se tiče cijena, one se kreću između 1700-3000 kn mjesečno, ovisno koji paket odaberete. Trenutno je aktivan i promitivni Bikini paket za sve vas koje želite ovo ljeto žariti i paliti po plažama diljem Jadrana i šire. :)

Toliko za danas, javim vam se za nekih mjesec dana da vidimo kakvi će biti rezultati i hoću li zaista postati hodajući “body goals” što mi curke u centru sa sigurnošću garantiraju. Držite fige!

Ima netko iskustva u Linea Snelli? Jeste probale neke slične programe? Kako se vi pripremate za nadolazeće ljeto?

*Program tretmana ustupljen je za recenziju

Close
Marina Mršić (LaMadame) je 25 godina mlada zaljubljenica u fotografiju, make up, healthy lifestyle i...

Ovaj članak ima 3 komentara.

 • minnime

  ima li kakvog pomaka? slijedi li clanak o napretku sa slikama prije i poslije? :)

  • Tek sam sad vidjela komentar – soriii! Naravno da stiže članak. Stižu čak i dva članka! :D

   • minnime

    juuii super. jedva cekam :) :) :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)