Loreal Infaillible korektor

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 23.05.2019.

U moru korektora kojima je preplavljeno naše tržište, ja sam i dalje u potrazi za onim koji će odgovarati mom tipu kože, koji neće isušivati područje ispod očiju i osim toga očekujem i dobro prekrivanje mojim ponekad tamnim podočnjacima. Do sada sam isprobala mnogo njih, i to sam se odlučivala na one korektore u tekućoj verziji, tako da ni sada nisam odabrala ništa drugačije. Jako dugo iznova i iznova kupujem Catrice tekući korektor koji je postao jedan od kultnih favorita, i ne mislim da ću ikada biti bez njega, no je li ga netko napokon zamijenio, saznajte u nastavku.

Infaillible kolekcija je već dugo prisutna. Prije nekoliko godina veliki broj žena oduševio je njihov mat puder, nakon toga uvodili su i neke novitete, no ja nikada nisam isprobala ništa od toga. Iskreno ne znam koji je razlog tomu, nadam se da ću imati prilike kupiti neki od pudera. Ovaj korektor, koliko ja znam nije dugo u ponudi, i ja sam ga kupila u Mulleru. Tada je bio na popustu i ja sam ga platila oko 50 kuna. Nemojte me držati za riječ, no cijena nije viša od 70 kuna.

Ovo je jedan od onih novijih korektora koji su izgledom same ambalaže i aplikatora nalik Tarte korektoru. Dolazi u dosta nijansi, naravno kod nas u drogeriji nisu sve, i ja sam za sebe odabrala onaj u broju 321-Eggshell. Interesantna činjenica je ta, da ovo “više od korektora” znači da ga možete koristiti i preko cijelog lica u svrsi tekućeg pudera. Ja osobno nisam isporobala tu metodu iz razloga što sam kupila svjetliju nijansu korektora, kako bi njime posvijetlila područje oko očiju, pa mi nije imalo smisla nanositi ga po cijelom licu. No u kombinaciji s toniranom kremom, to je već druga priča.

Usporedimo li ga s mojim divnim Catrice tekućim korektorom, nije teško uočiti veliku razliku u veličini aplikatora. Automatski jednim potezom nanesete dovoljnu količinu ispod jednog oka, i moram priznati da sam se lako naviknula na taj sistem. Aplikator u sebi ima i malo udubljenje u kojemu ostane više proizvoda. Imam ga već neko vrijeme, i mislila sam da će se jako brzo trošiti. U to sam se razuvjerila, i već vidim da će mi trebati jako dugo vremena da do kraja iskoristim ovaj korektor.

Moram priznat da me ugodno iznenadio. Kada sam krenula s testiranjem, moja koža bila je u nekoj suhoj/dehidriranoj fazi, i naravno da mi je većina proizvoda uključujući i ovaj dodatno isušivala kožu. Nisam odustajala, i nakon nekoliko noviteta i okoloočnih kremica došla sam do normalne kože i tek sada mogu donijeti prave zaključke u vezi s ovim korektorom.

On ima visoko prekrivanje i zaista je pigmentiran. Meni u jednom sloju sakrije tamnije kolutove ispod očiju. Osim toga, on nije suh ukoliko ispod njega dobro hidrirate svoju kožu. Postojan je cijeli dan, ja ga nosim satima i ne mrda. Lako se blenda i ja ga kao i svaki korektor dobro fiksiram puderom u kamenu. Vi naravno možete koristiti i puder u prahu, no ako ne nanesete ništa od toga sigurno će se uvući u svaku boricu koju imate ispod očiju. Moram nadodati i da meni na licu nije izazvao nikakav nered.

U svakom slučaju, mogu vam preporučiti ovaj korektor. Odlično odrađuje svoj posao, i vrlo vjerojatno ponovno kupujem ovaj proizvod kada ga potrošim. Do tada možda isprobam i neki tekući puder iz Infaillible obitelji.

Zanima me jeste li kupile i isprobale ovaj korektor, te koje je vaše mišljenje o njemu?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ovaj članak ima 5 komentara.

 • Rafaela

  Zanima me ima li Lorealov korektor slican sastav kao Catriceov..Catrice korektor koristim vec preko 3 godine i nisam imala plan zamijeniti ga..Koji je tvoj favorit Loreal ili Catrice?

  • Iskreno, nikada ne pridajem veliku važnost sastavima proizvoda. Catrice korektor jako volim i on je već kultni favorit, no Loreal mi se također sviđa. Na pitanje koji mi je drži teško je dati odgovor. Kada želim laganiju šminku i lice mi je u nekom sušem razdoblju uvijek koristim Catrice, no ako je u pitanju jači makeup onda stavim Loreal. Još jedna bitna stavka kod ta dva korektora je što znam da ako šminku nosim od ujutro do navečer koristim Catrice zato što se on skida ravnomjerno kao i svi ostali proizvodi s lica. Loreal je puno pigmentiraniji i on ostaje svo vrijeme na licu, a samim tim mi je ponaked i suh. Nadam se da me razumiješ, no pouka je da sam jedna od osoba koja uvijek ima neoliko različitih proizvoda na raspolaganju i koristim ih ovisno o situaciji :)

 • gdje su clanci

  Gdje su novi clanci? :zbunj:

  • lala

   godišnji…

 • gdje ga ima za kupiti jer sam bila već u dvije bipe i nije bilooo ;( ;( ;(

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)