Lush Fun = sapun-plastelin

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 09.10.2013.

O Lush sapunima već sam prije pisala i stvarno ih volim, tako da obavezno moram imati koji komad na zalihi. Posljednji koji se našao na mojoj polici je sapun-plastelin imena Fun. Dolazi u pet različitih boja. Plavoj, žutoj, zelenoj, crvenoj i rozoj. U obliku valjka pakiran je u biorazgradivi omot, a etiketa je simbolično ispisana japanskim slovima što zapravo ima veze sa humanitarnom akcijom.

IMG_5276

Predstavljen je kao 4 u 1 proizvod koji se može koristiti za tuširanje, kupanje, pranje kose i odjeće te igru. Ovaj posljednji dio je ključan za zabavu i naziv samog sapuna. Upravo zbog toga sam pretpostavila da je namijenjen prvenstveno za djecu i u početku ga nisam planirala sama koristiti.

IMG_5292

 Iako je sapun, teksturom se skroz razlikuje od njih. Više liči na plastelin, no nešto je suši. Može se oblikovati po želji i doslovno koristiti kao plastelin. To je zabavno i zanimljivo djeci, ali i meni velikoj curi. Razvesele me takve pomalo neobične stvari.

IMG_5313

Moj komad, tj. dva komada koje imam zovu se Ružičasta zabava. Prvo čime vas osvoji su definitivno boja i miris. Roza boja, a miriše na slatku žvakaću gumu. Ustvari, moglo bi se reći da kako izgleda, tako i miriši. Volim prati ruke s njim jer poslije stvarno dugo i slatko mirišu. Kao bomboni. Zato ih poslije stalno šnjofkam.

IMG_5285

Osobno ga najviše koristim kao kupku i za tuširanje tijela. Za tuširanje je dovoljan maleni komad veličine ovog na slici. Nježno će se rastopiti u dodiru sa toplom vodom i kožom. Očisti kožu bez da je isuši te na njoj ostavi svoj divan miris koji se zadrži duže nego što je slučaj sa ostalim sapunima. Naravno, dobro je nakon korištenja nahraniti kožu, pogotovo ako imate suhu.

IMG_5311

Kad se koristi kao kupka zamuti/oboji vodu i stvarno se dobro zapjeni. Nije potreban jako veliki komad, a kada postane stvarno puna pjene. Koristila sam ga kao šampon na svojoj i dječjoj koži. U dodiru sa vodom se dosta zapjenio i stvarno temeljito očistio kosu koja nakon njega divno miriše.

IMG_5318

Nakon upotrepe potrebno ga je ponovo zamotati u omot. I tako je nastala ljubav između Fun-a i mene.

IMG_5294

Cijena proizvoda od 200g je 59,00 HRK

Koje Lush proizvode vi volite koristiti?

Close
Velimira Gal (Lela) iz okolice je Čakovca i ima 22 godine. Studentica je treće godine ekonomike podu...

Ovaj članak ima 14 komentara.

 • Adi

  Aaaaa, presladak je! :*

 • lara

  Fora! drago mi je da si se vratila :)

 • Baba Roga

  Welcome :*

 • nicole

  Drago mi je da si se vratilaa =)))) ocekujem puno tvojih clanaka

 • Little.Miss.Sunshine

  Predobro izgleda :D

  Baš mi je drago da si se vratila :D Dobrodošla again :D

 • Tea

  ko bi reko, čuda da se dese

 • mariposa

  aaaa vratila seeee :*

 • Kelly

  Super da opet pišeš :* I ja volim Lush, sve njihovo, posebno Božićne kolekcije :*

 • katarina

  Koliko otprilike traje taj jedan od 200 g?

 • rita

  šteta šta ga nema u st ;(

 • Marijana Levine

  Ja sam kupila ruzicasti Fun prijateljici kada je bila bolesna.
  Njoj se nije svidio tako da sam ga otpisala, ali nakon ove tvoje recenzije dode mi da se zaletim do Lusha..
  Inace volim sve iz Lusha, pogotovo pjenusave kupke i krute sampone koji su mi najnovije otkrice.
  Jedva cekam vidjeti sto su nam spremili za Bozic.
  :)

 • Zorica

  Gdje se moze nabaviti ovaj Lush sapun? Da li ima u DM-u ili Lilly-ju?

 • katarina

  zorice lush sapun ima kupiti u lush dućanima .

 • Tonka

  Ja sam si kupila takodjer isti taj,lush fun. No kako ga otopis? Meni se bas ne pjeni?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)