Makeup Revolution Fast Base puder

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 29.10.2018.

Još jedna u nizu recenzija pudera odnosi se na MUR Fast Base puder u stiku. Kad se pojavio na tržištu podigao je prašinu među youtubericama kao odličan puder s fantastičnim prekrivanjem, a za vrlo povoljnu cijenu.

Zaista, cijena je stvarno povoljna. :) Ja sam puder naručila direktno s Makeup Revolution stranice i platila ga 4 funte. Puder možete kupiti i preko web portala Pink Panda i platit ćete ga oko 60 kn. Možete birati između 18 nijansi. Ja sam se odlučila za 3 nijanse i to F6, F8 i F14.

Prekrivanje mu je odlično! Kako se ponaša na koži? Koliko je dugotrajan? Misliš da ga moraš imati? :)

Odgovore na pitanja pogledaj u videu.

 

Close
Janja Martinec (LadyLioness) živi i radi u Varaždinu. Diplomiranu profesoricu sociologije i kroatolo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)