Maybelline Lemonade Craze paleta

Objavljeno u Ljepota, Makeup, Recenzije, autorica: - 20.02.2019.

Prije nego što krenem na recenziranje ovog proizvoda moram s vama podijelite nekoliko stvari o meni, a vezane su uz šminku. Tip sam osobe koja ima „fetiš“ na skincare proizvode, ruževe,sjajila i olovke za usta u svim teksturama. Iako volim gledati videa make up kolekcija drugih cura, ne volim konstantno širiti svoju. S obzirom na to da se profesionalno ne bavim šminkanje, smatram kako su mi primjerice dvije do tri palete sjenila sasvim dovoljne. Zašto sam baš spomenula paletu sjenila? Nedavno sam odlučila da su mi potrebne neke malo življe i jače boje  kojih nemam. Odlučila sam se za Maybelline Lemonade Craze paletu o kojoj sam već čula sve najbolje.

Možda ćete pomisliti zašto sam tu paletu ljetnih nijansi kupila sad u ovo hladnije vrijeme. Moram vam priznati kako ju koristim gotovo svaki dan, gdje god išla. Lemonade Craze sastoji se od 12 nijansi, 4 shimmeraste i 8 matte. Odličan je izbor za ljubiteljice razigranih lookva, ali i onih koje više vole ostaviti nježan i prirodan dojam. Osim žute nijanse koja nosi naziv palete, sastoji se od nekoliko „nude“, zemljastih, ružičastih, ali i zlatne nijanse. Moji favoriti koje koristim svaki dan su Strawberry Lemonade i Berry Ice te Sweet Tea, ako taj dan želim malo naglasiti oči. S nestrpljenjem čekam proljetne dane da se zaigram i s ostalim nijansama. Tekstura ove osvježavajuće palete je mekana i lijepo pigmentirana koja se vrlo lako blenda. Iako sam očekivala kako će Icepop, Goral Punch i Lemonade Craze biti pigmentiranije od ostalih, kada ih nanesete na kapke ubrzo izgube tu jako pigmentaciju i postanu nešto svjetlije. Pakiranje je plastično s prozirnim poklopcem kako bi se jasno vidjele sve nijanse, što se meni osobno sviđa. Osim pakiranja, sviđa mi se to što se ispod svake nijanse nalazi i njezin naziv, ali i to što su po njima 4 osnovne nijanse u malo većoj gramaži. Navode kako paleta ima miris po limunadi što sam tek sad saznala, no moram biti iskrena ja ga ne osjećam. Možda jer ju imam već neko vrijeme pa se više i ne osjeti. Može se pronaći u svim drogerijama, a kako ju već imam neko vrijeme nisam sigurna koliko točno iznosi, no negdje oko 80 kn.

Na poleđini pakiranja nalaze se i njihove preporuke za 3 looka.

LOOK 1: LEMONADE POP
1. Nanesite Sunnies od kapka do kosti obrve
2. Blendajte Old Fashioned do linije pregiba
3. Osjenčajte Lemonade Craze na cijeli kapak
4. Nanesite Main Squeeze na unutrašnji ugao

LOOK 2: PINK LEMONADE
1. Nanesite Berry Ice od kapka do kosti obrve
2. Blendajte Old Fashioned na pregibu
3. Osjenčajte središte kapka s Ice Pop nijansom
4. Nanesite Strawberry Lemonade od unutrašnjeg ugla do središta

LOOK 3: PEACH LEMONADE
1. Nanesite Sherbet od kapka do kosti obrve
2. Blendajte Sweet Tea na pregibu
3. Osjenčajte nijansom Coral Punch središte kapka i donju liniju trepavica
4. Nanesite Citrus na unutrašnji ugao

 

LOOK 1: LEMONADE POP

LOOK 2: PINK LEMONADE

LOOK 3: PEACH LEMONADE

Koji look se vama najviše sviđa ili bi nam predložili neki svoj?

Close
Katarina Pejanović (GirlieGirl) je Slavonka koja ima 21 godinu. Završava preddiplomski studiji na Ek...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)