MUR Vivid Baked bronzer i highlighter

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 11.11.2015.

Za Makeup Revolution proizvode ste, vjerujem , svi dosada čuli. Na spomen tog brenda, prvo što mi pada na pamet je velik izbor proizvoda, odlična cijena i kvaliteta. Danas vam donosim recenziju dva njihova proizvoda koje imam već duže vrijeme i jako često ih koristim. Radi se o Vivid baked higlighteru i bronzeru, koji se našao i u mojim nedavnim favoritima.

1

Dolaze u identičnoj ambalaži, plastična i dovoljno čvrsta, no mislim da pad sa neke veće visine ne bi izdržali. Meni je bronzer pao s ne tako visokog položaja i ambalaža se oštetila.

2

Vivid Baked bronzer Ready to go

Dolazi u četiri nijanse : Golden days,  Bronzed fame, Rock on world i Ready to go. Moj odabir je bio upravo ovaj zadnji, Ready to go.

Cijena bronzera je 45, 90 kn, a količina je 13 g, a rok trajanja je 12 mjeseci.

3

4

Pigmentacija je vrlo dobra, možete pretjerati, pa treba biti oprezan. Ovu nijansu ne bih preporučila jako svijetlim djevojkama, pogotovo ako niste spretne u nanošenju ovakvih proizvoda jer bi moglo izgledati prljavo i nimalo privlačno. Ja sam ga koristila cijelo ljeto u većim količinama, a sada ga koristim lagano, uz rubove lica gdje inače konturiram u manjoj količini da bih licu dala malo dimenzije i života.  Trusi se u jako maloj količini.

SASTOJCI:

Mica,Talc,Dimethicone, NYLON12, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, Phenoxyethanol, Propylparaben, MAY CONTAIN(+/-:),CI 77891,CI 15850,CI 77491,CI 77492,CI 77499,CI 77861,CI 77510

Iako proizvod nije mat, ima sitni shimmer, na licu se to uopće ne vidi.

Vivid Baked highlighter Golden Lights

Dolazi u tri nijanse : Peach Lights, Pink Lights i Golden Lights, kojeg sam ja i odabrala.

Cijena highlightera je 37, 90 kn, količina je 7,5 g, a rok trajanja 12 mjeseci.

 5

6

Ovaj proizvod je odlično pigmentiran! Dovoljno ga je jako malo kako biste dobili potreban efekt, a ja se često zanesem jer obožavam highlightere pa se sjajim na sve strane! Ako imate izrazito rozi podton, mogao bi izgledati previše neprirodno jer je skoro pa bijel, presijava se na zlatno, ali srećom ima izbora.

Ja ga obožavam koristiti ispod obrve i u kutu oka, a nanosim ga na jagodice, sredinu nosa, vrh brade i po sredini čela u manjoj količini. Vrlo vjerojatno bih, da je moguće, uronila glavu u njega. Trusi se , jednako kao i bronzer, u manjoj količini. Sadrži puno shimmera.

SASTOJCI:

Mica,Talc, Dimethicone,NYLON12,MAGNESIUMALUMINUM SILICATE, Phenoxyethanol, Propylparaben. MAY CONTAIN(+/-:)CI77891,CI77861,CI 77491,CI 77510

Proizvode možete naručiti na PinkPandi.

Dolje možete vidjeti swatcheve oba proizvoda, te kako izgleda na licu.

8 9

Što mislite o ovim Vivid baked proizvodima? Volite li MUR i imate li koji njihov proizvod?

Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)