My Skin by Dr Kaliterna ZeoPeel

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 11.10.2017.

U My Skin by Dr Kaliterna liniji kozmetike našao se još jedan proizvod. Ovoga puta radi se o piling kremi za lice – ZeoPeel. U nastavku pročitajte sve o ovom novitetu te moje dojmove.

ZeoPeel je peeling krema namijenjena obnovi, pomlađivanju, dubinskom čišćenju i detoksikaciji kože.

Nano čestice zeolita od kojih se sastoji krema, prodiru duboko u pore kože te ju pročišćavaju. Idealna je za kožu izloženu smogu, česticama radikala, metala i ostalih tvari zagađenijih sredina. Također, preporučuje se za njegu kože pušača.

Zeopeel1

Koristi se 1 so 3 puta tjedno. Nakon nanošenja, drži se na licu 15 do 30 minuta te zatim ispire ili očisti mlijekom za čišćenje lica. Kao završni korak nanosi se krema za njegu.

ZeoPeel kao i svi proizvodi iz My Skin linije mogu se kupitiPoliklinici Poliderma u Almeria centru, a postoji i mogućnost slanja kozmetike poštom i kupovine pouzećem. Cijena iznosi 200 kn.

Sastav:

Zeopeel2

Kao što sam navela u recenzijama krema za lice iz ove linije, zeolit je mineral koji stanicu čisti iznutra od toksina, na taj način stanica bolje funkcionira i pomlađuje se. Uz zeolit, ova piling krema sadrži i fina ulja za njegu, ekstrakt kamilice i aloe veru.

Ambalaža je jednostavna, praktična i kvalitetna. Tubica dobro čuva proizvod i omogućava da se pravilno dozira. Mirisa gotovo da i nema, samo ono malo što daju prirodni sastojci. Tekstura je, kao i kod drugih proizvoda iz My Skin linije, zanimljiva i pomalo neobična, ali na dobar način. Kremasta je i lijepo osvježava, a nanošenjem na kožu postaje baršunasta. Čestice zeolita su jako fine i uopće se ne osjete pod prstima. Vrlo je ugodno ovu kremu (ja bih rekla masku) držati na licu, nije niti masna niti teška.

Zeopeel3

Učinak me oduševio! Jako me podsjeća na kemijski piling, samo bez nadraženosti kože. Ukloni sve mrtve stanice kože, što mi zaista pomaže sad na jesen kad mi koža postaje zahtjevnija, dehidrirana. Idealna je kao tretman poslije ljeta, za čišćenje i regeneraciju kože i svog nakupljenog sebuma i nečistoća u porama. Nakon korištenja koža je kao nova, potpuno glatka, čista, mekana. Sloj mrtvih stanica je uklonjen pa je ten svjetliji i koža ružičastija. Najbolji dio je da nema iritacija, niti malo. Teško je naći ovako učinkovit piling, a da neće barem malo iziritirati kožu. Volim koristiti mehaničke i kemijske pilinge unatoč iritaciji jer obnavljaju kožu, ali inače ih uvijek izbjegavam koristiti na osjetljivijim područjima lica i držim ih manje vremena nego što je preporučeno. Kod ove piling kreme nisam zabrinuta čak i ako mi na licu stoji više od pola sata, opet nema nikakvog crvenila, a koža je još mekanija i nahranjenija.

Moja ocjena je 5+, zaista su pogodili s formulom kod ovog proizvoda. Jedan je od najboljih pilinga koje sam isprobala, a to što je i njegujući diže ga nivo iznad. Jako mi se sviđa što sadrži njegujuća ulja pa koža poslije korištenja nije isušena već naprotiv, lijepo nahranjena. Puder savršeno sjeda na kožu poslije, a sama koža ima onaj zdrav sjaj. Preporučila bih ga osobama svih tipova kože, a osobe jako osjetljive kože bit će oduševljene.

*PR proizvod

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Ovo se čini jaaako zanimljivo! :D Baš i ja trebam nešto da dovedem lice u red i lijepo ga dubinski pročistim.

    • Baš me ugodno iznenadilo, cijela linija sa zeolitom mi je odlična.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)