Nivea Adventski Kalendar

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 03.12.2018.

Kozmetički adventski kalendari sve su popularniji tako da smo ove godine imali pravi veliki izbor. Na moju adresu stigao je Nivea adventski kalendar! Još ga imate vremena kupiti pa pogledajte što se sve nalazi u njemu kako biste lakše donijeli odluku.

Ako ste propustile unboxing ovog adventskog kalendara na Insta Stories, sada možete pogledati kako izgleda sav sadržaj u njemu. Ako se želite iznenaditi otvaranjem prozorčića svakog dana, nemojte gledati zadnje dvije slike. :)

Nivea Adventski kalendar sadrži odabrane Nivea proizvode i praktične sitnice poput džepnog ogledalca, rašpice za nokte i mrežice za tuširanje te 2 dva ekskluzivna božićna ukrasa. Sve to vas čeka u prekrasno zapakiranom paketu za nadolazeće praznike.

Cijena kalendara iznosi 199,90 kn i dostupan je ekskluzivno u dm prodavaonicama. Požurite ako ga želite kupiti, količine su ograničene.

Danas je već 3.12. pa je prvih par prozorčića već otvoreno, ali to ne znači da još uvijek ne možete kupiti svoj kalendar ili ga kupiti nekome za poklon. Ja osobno jako volim svakog dana otvarati prozorčić i veseliti se proizvodu unutra, ali baš je bio gušt i sve odjednom otvoriti. :)

Sam dizajn kalendara je prekrasan! Kalendar je ogroman, slike ga ne mogu dovoljno lijepo prikazati. Jako mi se sviđa klasična Nivea plava boja sa zlatnim akcentima. Kutija je kvalitetno izrađena, ali meni se dogodilo da se nekoliko proizvoda pomiješalo ili ispalo unutar ambalaže između prozorčića jer su bili slabije pričvršćeni. Zbog toga preporučujem da pokušate što manje tresti ili okretati svoj adventski kalendar prilikom kupnje, a ako se slučajno dogodi da koji prozorčić bude prazan, cijela kutija se lako može otvoriti i unutar ćete naći svoj proizvod.

Unutar prozorčića pronaći ćete mini ili full size Nivea proizvode. Svi su fini, mirišljavi i super korisni za zimske mjesece. Mene su posebno oduševili balzami za usne, njih čak 5 (!!), i fine kreme za ruke, jedna manja za torbicu, jedna veća za pored kreveta. Osim kozmetičkih proizvoda tu je i par lijepih božićnih ukrasa, spužvica za makeup, spužvica za tuširanje, rašpica za nokte (plava glitter!) i ogledalce.

Spoiler alert!

Nemojte gledati sljedeće slike ako ne želite saznati kako izgleda baš cijeli sadržaj kalendara već želite uživati u malom iznenađenju kod otvaranja prozorčića svakog dana u vlastitom kalendaru.

Ovdje su svi proizvodi iz Nivea adventskog kalendara na hrpi:

Jako sam zadovoljna sadržajem kalendara, mislim da opravdava cijenu. Znam da barem balzama za usne sigurno imam za cijelu sljedeću godinu. :) Ostali proizvodi poslužit će za putovanja ili torbicu. Sviđa mi se što nema puno gelova za tuširanje već ima više kremica za njegu kože. Da mogu nešto promijeniti vjerojatno bi to bilo ogledalce koje bi bilo bolje s poklopcem. Sve u svemu, odličan izbor proizvoda.

Uživala sam otvarajući prozorčiće na ovom kalendaru i sad bih najradije da mogu opet. :)

Hoćete li si ove godine priuštiti kozmetički adventski kalendar? Koji ste vi izabrale?

*PR proizvod

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Fora mi je ovaj kalendar iako mislim da je stvarno preskup s obzirom na vrijednost sadržaja.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)