Nyx Eyebrow Gel

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 15.03.2019.

Za sve one koji su u potrazi za dobrim proizvodom za obrve koji raspolaže većim brojem nijansi, kojim se lako rukuje, a koji je cijenom pristupačniji od poznatog Benefita ili Anastasie Beverly Hills, danas donosim recenziju Nyx-ovog gela za obrve pa ako vas više zanima nastavite s čitanjem.

Kao i uvijek, prvo izgled i pakiranje. Nyx gelovi za obrve dolaze u mekanim plastičnim tubama u kojima je smješteno 10 ml proizvoda. Tuba sadrži mali otvor kroz koji je moguće precizno (i higijenski) dozirati gel, a pakiranje je moguće čvrsto zatvoriti čepom tako da sušenje ili curenje proizvoda ako se tuba dobro zatvori nisu mogući. Do svojih gelova u nijansi Blonde i Brunette, došla sam na stranici Notino.hr po cijeni od 55kn za jednoga.

Gel dolazi u 5 različitih nijansi od čega su tri hladne (Blonde, Brunette te Black) i dvije tople (Chocolate, Espresso), a nijanse je moguće i miješati tako da je stvarno moguće doći do idealne nijanse za svakoga. Gel nanosim kosim kistom te je tako moguće najpreciznije nanošenje. Nijansa Blonde, bit će idealna za plave cure koje imaju skroz svijetle obrve, dok će tamnija nijansa Brunette odgovarati većem broju cura jer je nekako neutralnija te će se lakše prilagoditi i svjetlijim i tamnijim nijansama smeđih obrva.

Što se tiče konzistencije, Brunette je malo gušća u odnosu na Blonde, ali obje nijanse se poprilično precizno nanose bez obzira na to.  Gel je odličan što se tiče trajnosti te se ne pomiče dok ga se ne ukloni zajedno s ostatkom šminke i nema straha od razmazivanja gela. Vodootpornost je najbolje moguće dokazati nemogućnošću pranja gela s ruke ako se proizvod iz tube istisne prvo na ruku pa tek onda kistom na obrve. Bez ulja, proizvod je običnom vodom gotovo nemoguće skinuti, a jedini način je ribanje ručnikom, ali to ne znam koliko si želite. Pigmentiranost je odlična, a intenzitet boje se može prilagođavati ovisno o količini proizvoda te pritisku kista.

Prije i poslije NYX gela za obrve (nijansa Brunette).

Nyx Eyebrow Gel najbolje funkcionira kod naglašavanja, odnosno iscrtavanja rubova obrva, a ako ne volite preintenzivan i ne toliko prirodan izgled obrva, za „bojanje“ sredine radije odaberite sjenilo i gel-maskaru za obrve. Gel  omogućuje precizno iscrtavanje obrva te je moguće vrlo brzo prilagođavanje na rad s gelom. Jedina stvar koju bih posebno naglasila kao eventualni nedostatak je to da se gel prilično brzo suši kada se istisne te je potrebno brzo raditi s gelom kako bi se što više proizvoda uspjelo iskoristiti prije sušenja.

Što vi koristite za crtanje obrva? Jeste li isprobale koji Nyx proizvod za crtanje obrva?

Close
Zrinka Ivešić (TheGlowGetter) dolazi iz Osijeka i ima 22 godine. Osim što studira fizioterapiju, obo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)