NYX Vivid brights eyelineri

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 24.06.2016.

Mislim da ste svi već skužili koliko volim nositi tuš i koliko volim eksperimentirati s bojama i oblicima. Zato nije nimalo čudno da su me novi NYX Vivid brights lineri oduševili, a odlučila sam oduševljenje nad ove dvije nijanse koje zasada imam podijeliti i s vama!

Ja sam ove linere dobila zahvaljući prolazu među top 10 u NYX Face Awards natjecanju, a cijeli unboxing možete pogledati ovdje. Dosada sam njih najviše koristila, pogotovo plavi, tako da su u potpunosti zaslužili ovu recenziju.


nyx1

Ambalaža je vrlo jednostavna i praktična, poklopac je crne boje, a uska bočica je iste boje kao i sam tuš tako da ih je lako razlikovati ako imate više boja.

Možete ih kupiti na Diviana Cosmetics stranici ili u njihovim trgovinama ( Zagreb i Rijeka ), a cijena je 55 kn, dok je količina 2 ml. Rok trajanja je 12 mjeseci, no mislim da moji neće preživjeti toliko dugo!

nyx3

Sastojci:

nyx2

Zahvaljujući jako tankom kistu izrazito je jednostavno nanositi ga precizno i izvući tanku liniju, tako da vjerujem da će odgovarati i onima koji nisu najspretniji s nanošenjem, a aplikator pokupi dovoljnu dozu tuša da se normalno nanosi i ne razlijeva.

nyx4

Dvije nijanse koje ja imam su plava, Vivid sapphire, i zelena, Vivid envy, a osim njih postoji još 7 nijansi u prekrasnim i intenzivnim bojama, a mene posebno privlače žuta i crvena koje će se vjerujem uskoro naći kod mene.

Pigmentacija je odlična, u jednom sloju je savršena boja, a nakon što se osuši bude mat. Meni je tuš trajao cijeli dan, od kada sam ga nanosila do skidanja.

nyx5

Naravno, možete vidjeti i kako izgledaju na očima! Prvi look je malo hrabriji i taj dan sam bila raspoložena za crtanje i igranje, pa ima svega, a s Vivid sapphire sam obojala i donje trepavice, te napravila ove točkice!

nyx7

Drugi look je malo manje šaren i ovaj plavi tuš mu daje baš ono nešto, obožavam nositi ovu kombinaciju neutralnih sjenila i plavog tuša!

nyx6

Ja sam prezadovoljna s oba tuša, iako mi je puno draži plavi, samo zbog boje, jer nekako nikad ne mogu doći na zelenu granu sa zelenom bojom ( haha jeste vidjeli kako baratam riječima? :D ). Nikad nisam zadovoljna time kako mi stoji zelena boja, ne znam zašto. A što se plave tiče, upravo suprotno od zelene, obožavam ju nositi, a pogotovo u ovom obliku!

Što vi kažete? Jeste li već vidjele ove tuševe i namjeravate li probati koji? Koji vam se više sviđa od ova dva?

Close
Maja Galba je od nedavno magistra inženjerka računarstva, a živi Osijeku. Veliki dio njenog slobodno...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Izgledaju divno… idu na moju ws :)

  • Predobro, plavi *_* Sa zelenim imam iste dvojbe kao i ti :D

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)