Odlična nova maskara? – Essence I Need A Miracle

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 12.12.2018.

Volim Essence maskare, mislim da su odličan spoj kvalitete i povoljne cijene. Mnoge njihove maskare puno su bolje od skupljih drogerijskih, čak i parfumerijskih maskara. Nova I Need A Miracle jedna je od njih, zapravo jedna je od najboljih maskara koje sam isprobala!

I need a miracle! volumizing & strengthening maskara posebnog oblika „kikiriki“ četkice osigurava duge trepavice s neodoljivim volumenom. Maskara jača trepavice zahvaljujući posebnom kompleksu i prekriva ih intenzivnom bojom samo jednim nanošenjem.  

Cijena maskare je 29,90 kn.

Četkica je velika i gusta. Možda neće najbolje odgovarati ako imate vrlo kratke trepavice, inače se radi o zaista odličnom tipu četkice. Pomaže da se trepavice lijepo razdvoje kod nanošenja maskare i pruža odličan volumen i produživanje trepavica.

Maskara je vrlo pigmentirana. Postojanost je odlična. Zadnje vrijeme primijetila sam da mi neke maskare tijekom dana počnu kliziti u vanjskom rubu oka što dovodi do vrlo neurednog izgleda. Kod ove maskare to nije slučaj. Čvrsto se drži trepavica, a opet se kasnije lako uklanja bilo kojim čistačem.

 

Minus kod ove maskare je što se brzo suši. Swatch sam fotkala mjesec dana nakon otvaranja i već to nije tako savršen efekt na trepavicama kakav je bio u početku. Zbog toga sam malo smanjila ocjenu.

Zaključno, dajem ocjenu 4.5, mali minus zbog brzog sušenja koje onda mijenja teksturu maskare i uzrokuje grudanje i lijepljenje. Zbog vrlo povoljne cijene maskare, to neću puno zamjeriti. Kad je maskara nova pruža prekrasan efekt, odličan volumen i produživanje. Svakako bih ju preporučila.

Koja je vaša omiljena Essence maskara?

*PR proizvod

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Tamara

    Essence stvarno ima super maskare, u drogerijama mi definitivno najbolje imaju oni i maybelline. Omiljena essence maskara mi je ljubičasta volume stylist lash extension :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)