Prvi dojmovi: Wet’n’wild Photofocus Foundation

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 02.02.2019.

Već duže vrijeme čitam i slušam o novom Wet n wild photofocus puderu, i nisam mogla odoljeti da ga i sama ne probam. Prvi dojmovi su i više nego odlični.. Što mislim o ovom puderu, pročitajte u nastavku..

Wet n wild photofocus tekući puder dolazi u staklenoj ambalaži od 30 ml. Ono što ga razlikuje od većine drogerijskih tekućih pudera jest to da kao aplikator ima špatulicu. Iako sam mislila da mi se neće svidjeti takav način nanošenja pudera (jer osobno preferiram pumpicu), za sada nemam nikakve zamjerke. Puder brzo i jednostavno rasporedite po licu sa špatulicom i nakon toga po želji ga razmažete beauty spužvicom ili kistićem. Negativna strana špatule kao aplikatora je ta da nije higijenski(kao što je to kad puder istisnete pomoću pumpice), a i svakim otvaranjem bočice u nju ulazi zrak što znači da puder kroz određeno vrijeme može promijeniti boju i oksidirati.

Na Wet n wild stranici tvrde da bi ovaj puder trebao ostaviti osjećaj vaše kože, samo puno bolje i ljepše, ispraviti nepravilnosti i sve u svemu dati vašoj koži no filter izgled. Rekla bih da mu je prekrivna moć srednja, ali se vrlo lako može nadograditi bez da izgleda “cakey”. Poprilično je fluidne, odnosno tekuće teksture i samim time se lagano nanosi i blenda, nije težak na licu, a suši se u mat finiš.

Ono što trebam istaknuti je intenzivan miris ovog pudera koji nestaje svega nekoliko minuta nakon nanošenja pudera, ali možda bi preosjetljivim osobama smetao. Osobno mi miris ne smeta, jer me puder oduševio toliko da sam spremna zanemariti taj detalj, a i ne iritira mi kožu lica.

Sve što je napisano na njihovoj stranici o ovom puderu je (u mom iskustvu) zaista istina. A ono što me najviše oduševilo kod ovog pudera je činjenica da je ovo jedini puder koji mi se nije uvukao u bore smijalice koje imam oko usana. Uvijek sam mučila muku s raznim primerima i puderima kako mi se ne bi uvukli u bore smijalice, ali bezuspješno. I samim time da je ovaj puder to uspio napraviti, mene je oborio s nogu.

Na licu se kroz dan jako lijepo nosi i izgleda. S vremenom će vam početi nestajati i spajati se s vašom kožom. Ukoliko “setirate” cijelo lice s puderom u kamenu, produljit ćete njegovu postojanost za još koji sat. Još jedan plus ovog pudera je taj da mi se t zona nije toliko zamastila koliko se zna zamastiti s drugim puderima i nisam imala potrebu matirati ju kroz dan.

Ovo nije puder koji ima punu prekrivnu moć, već će prekriti nedostatke, a da vaša koža istovremeno izgleda svježe i prirodno.

S obzirom na to da imam normalnu do mještovitu, ali dehidriranu kožu na određenim dijelovima lica ovaj puder je zaista odradio odličan posao. Nije se hvatao za suhe dijelove što je još jedan plus. U jučerašnjem “wear testu” na jednu stranu lica sam stavila primer koji i inače koristim, dok na drugu stranu lica nisam stavila ništa (osim kremice za lice). Puder se lijepo blendao s obje strane, iako sam ipak malo više vremena trebala posvetiti strani lica na koju nisam stavila primer. Kroz dan nisam vidjela nikakvu razliku između dvije strane lica. Ukratko, ovu tekuću podlogu možete koristiti i s primerom ili bez njega, ovisno o vašim preferencijama.

Na lijevoj slici puder imam tek nekoliko minuta, dok na desnoj cijeli dan, odnosno oko 8 sati.

Sve u svemu, nemam riječi za ovaj puder. Oduševio me na prvo nošenje. Omjer cijene i kvalitete je jednostavno nerealan i od mene imate zaista svaku preporuku. Možete ga kupiti u Dm-u ili Bipi po cijeni od cca 50 kuna.

Jeste li već isprobali ovaj puder? Kakvi su vaši dojmovi?

Close
Lucija Franka Bukša (Biondina) ima 24 godine i odnedavno je magistra prava u potrazi za pripravništv...

Ovaj članak ima 6 komentara.

 • Tea

  Nakon čitanja pozitivnih recenzija odlučila sam kupiti ovaj puder, nažalost meni je bio jako loš. Izgledao je na licu kao maska i jako mi se uvlačio u pore, a i ne sviđa mi se njegova uljna tekstura. Također me lice znalo češati na nekim mjestima nakon stavljanja pudera. Nažalost što se mene tiče, najgori puder koji sam ikada koristila :/

  • Pozdrav Tea, žao mi je da si imala negativno iskustvo s ovim puderom. :/ Treba napomenuti da nemamo svi isti tip kože i da nam ne može svima sve odgovarati. Meni je i dalje favorit. :)

   • Tea

    Naravno :) čitala sam puto pozitivnih recenzija i prijateljici je jedan od najboljih pudera, ali eto, meni nažalost nije pasao :/

 • Adri

  Potpisujem sve sto je Tea napisala u komentaru :/

  • Pozdrav Adri, kao što sam napisala i gore, ovisno o tipu kože i načinu kako je tretiramo, ne mogu svi proizvodi jednako funkcionirati prema svima. :)

 • Vlatka

  Izvrstan puder… na mojoj koži postojan i lagan, bez imalo zatezanja. Moć prekrivanja upravo onakva kakva mi je potrebna – lagano prekriva, osvježi boju tena, a praktički ga ne osjetim. Postojan je tijekom čitavog dana. I ono što mi je vrlo bitno – nijansa “desert beige” savršeno odgovara boji moje puti tijekom većeg dijela godine. Bilo bi divno da postoji i tamnija nijansa za korištenje nakon ljeta :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)