Što mu pokloniti za Valentinovo?

Objavljeno u Fitness & zdravlje, Recenzije, autorica: - 16.01.2010.

Manje od mjesec dana dijeli nas od Valentinova. Kako se ne biste zamarale razbijanjem glave oko odabira poklona za vašeg dragog, evo top 10 prijedloga poklona kojima biste ih mogle razveseliti.

10. Društvena igra. Osim što ćete ovim poklonom dečka barem na nekoliko sati tjedno odvojiti od PlayStationa, večer uz zabavnu društvenu igru pozitivno će utjecati na vaš odnos. Osim toga, većina igara dobro će vas nasmijati. Predlažem Uno ili Twister (igrajte ga na skidanje!) za zabavu te Rizik ili Monopoly za malo kompetitivnog duha. Naravno, za dobrobit njegovog ega, uglavnom ćete mu puštati da pobjedi.

9. Naljepnica za laptop / mobitel. Ili case za iPhone. Poklonite mu neki simpatičan dodatak u njegovom stilu kojim će osvježiti neki od svojih gadgeta. Veliki izbor naljepnica pod nazivom GelaSkins možete pronaći na web stranicama Algoritma.

8. Wi-fi majica. Ova majica idealan je poklon za svakog geek dečka. Simbol na majici puni se s dvije baterije sakrivene u džepiću s unutarnje strane, a prikazuje jačinu Wi-fi signala kada uđe u njegov domet.

7. Masaža. Uplatite masažu za dvoje ili kupite ulaznicu za bazene te se opuštajte zajedno u jacuzziju. Oboje ćete se opustiti i osjećati se božanstveno te povezano. A Valentinovo će vam zasigurno ostati u sjećanju.

6. Slatkiši. Ispecite mu najdraži kolač ili tortu. Osim što će on uživati, vi ćete se osjećati samopouzdano zahvaljujući svojoj finoj kreaciji. Ukoliko niste toliko spretne, kupite veeeeliku posudu i napunite je slatkišima, a na dno posude stavite neku simpatičnu sitnicu koja za oboje ima sentimentalnu vrijednost.

5. Ljubimac. Ovaj poklon kupujte jedino ako ste sigurne da će vaš dragi biti u mogućnosti brinuti o njemu. Poklonite mu simpatičnu životinju uzimajući u obzir njegov stil. Neki od prijedloga simpatičnih ljubimaca jednostavnih za održavanje su zamorac, zlatna ribica, hrčak, miš i kornjača.

4. Album sa slikama. Odaberite najdraže zajedničke fotke, razvijte ih, sakupite sitnice koje smatrate važnima za vas dvoje (karte za kino, osušeno cvijeće…) te složite knjigu uspomena. Ovaj poklon vaš dečko će jako cijeniti jer će znati da ste uložile mnogo truda.

3. Icon pillow. Simpatične jastučiće s logotipom Facebooka, Twittera ili MySpacea nabaviti možete preko Direct Shopa. Možete odabrati i opciju ispisa vezene poruke po želji na pozadini jastučića. Ovaj originalan poklon postat će drugi najdraži prijatelj kreveta vašeg dečka. Nakon vas, naravno.

2. Zvijezda. Zašto ne biste svojem dragom skinule zvijezdu s neba? I to doslovce. Na Online Star Register možete kupiti zvijezdu, dati joj ime po želji, a na kućnu adresu vašeg dragog stići će, lijepo upakirana i za samo nekoliko dana, pošiljka s potvrdom da je vlasnik zvijezde, koordinatama pomoću kojih će je pronaći na Google sky i još par sitnica.

1. Vi. Upakirajte mu sebe. U sexy crveni kompletić po mogućnosti. I neka mu poklon donese doručak u krevet. Garantiram vam nezaboravno Valentinovo. Ne zaboravite mašnu!

Close
Ivana Blažoti Mijoč (WannaBe) magistrica je informatike koja je nakon nekoliko godina rada u korpora...

Ovaj članak ima 8 komentara.

  • Andy

    Odlične ideje, ali nažalost, shipping za Hrvatsku na Think Geeku je 50 dolara! A stvarno sam našla lijepih stvari za dragoga, no niš od toga, šmrc! :(

  • Andy, probaj preko eBaya. Ja sam upravo ovu majicu pronašla tamo :)

  • Andy

    EyeWannaBe,imaš link? :)

  • Evo, za majicu http://bit.ly/8soN5x :)

  • Andy

    Puno hvala! ;)

  • Cure najbolje da sve poslušate prijedlog pod brojem 1. i tako ušparate na shippingu ;) a vjerujte mi na vam muške polovice neće ni najmanje zamjerati :)

  • Slažem se, zato i je na prvom mjestu :D

  • I am a huge space/star lover! As a child I could spend the whole day at the planetarium and couldn’t wait to go back again. A couple of years ago my husband named a star for me on my birthday. I thought this was such a unique idea for a star lover like me. http://www.starregistry.com

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)