theBalm Nude Beach paleta sjenila

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 07.12.2017.

Neka vas ne zavara asocijacija godišnjeg doba u nazivu palete. :) Ovo je paleta sjenila koju možete koristiti tijekom cijele godine jer su nijanse prekrasne i omogućuju kreiranje različitih lookova. Riječ je o the Balm Nude beach paleti sjenila. :)

U paleti se nalazi 12 sjenila, 5 mat, 4 satenskog finiša i 3 shimerasta sjenila. Teksturom se sjenila također razlikuju. Mat sjenila se malo truse, satin finish nijanse su malo slabije pigmentirane od ostalih, ali su zato nijanse Bullt, Breathtaking i Bootylicious kao putar… bogate, pigmentirane i predivno se nanose. :)

Teško je fotićem ‘uhvatiti’ pravu nijansu sjenila ali po opisu to su: Brilliant (kremasto bijela), Buff (svijetla boja breskve), Brainiac (zagasito ružičasta), Built (boja zlata), Bodacious (tamna apricot nijansa), Bootylicious (smećkasto-ružičasta), Babe (boja šampanjca), Bright (ružičasta), Brave (ljubičasto-smećkasta), Bold (žućkasto smeđa), Breathtaking (boja starog zlata) i Brazen (boja kave).

Kao i sva the Balm ambalaža, paleta je napravljena od tvrdog kartona, s unutarnje strane poklopca nalazi se veliko ogledalo, a poklopac se zatvara na magnetić. Uz dvanaest nijansi sjenila paleta sadrži i mali kistić koji, osobno, ne koristim.

Neke nijanse sjenila kao što su Bodacious i Bold koristim na dnevnoj bazi kao ‘prijelazne nijanse’ tj. nijanse koje stavljam na pregib kapka. Jako se lijepo blendaju i oku daju dubinu i toplinu :) Nijanse Built i Breathtaking savršeno će se uklopiti kod kreiranja nadolazećih blagdanskih makeup lookova :) Sjenila su postojana, pa će se na očima zadržati cijeli dan čak i ako ne koristite bazu za sjenilo.

Mislim da nećete požaliti ako uložite u ovu paletu sjenila. Moja jedina zamjerka je to što su dvije nijanse slabije pigmentirane, što nekome i nije nedostatak jer na taj način nećete pretjerati s bojom. Ipak, ja volim jaču pigmentaciju i samo zato ovoj paleti dajem ocjenu 4/5.

Paletu možete kupiti u Bipi i Mulleru po cijeni od oko 280kn.

Koristeći Nude Beach paletu kreirala sam ovaj dnevni look, za koji sam koristila sjenila: Brilliant, Built, Bodacious, Bold i Brazen.

Volite li the Balm palete? Koja vam je omiljena?

*PR proizvod

Close
Janja Martinec (LadyLioness) živi i radi u Varaždinu. Diplomiranu profesoricu sociologije i kroatolo...

Ovaj članak ima 3 komentara.

  • Koje prekrasne bojeee! Super su mi njihova sjenila, uvijek lijepo pigmentirana i predivnih nijansi. ;) I naravno – prekasna tiii, super ti stoji ovakav make up. :-*

  • pixie

    ima li tko preporuku za neku multifunkcionalnu paletu (npr. zemljana paleta nijansi sjenila + rumenilo + highlighter)?

  • Vau, inovativno!

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)