Urban Decay Naked 3 paleta sjenila

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 24.01.2019.

Naked 3 paleta sjenila brenda Urban Decay je jedan od njihovih kultnih proizvoda. Ovu paletu sam dobila kao poklon od tete i možete samo zamisliti moju sreću kada sam shvatila da sam postala vlasnicom iste. U nastavku vam donosim svoje dojmove…

Ambalaža palete je malo reći DIVNA! Paleta se dobije u kartonskoj kutiji kako se ne bi oštetila te dolazi u rose gold limenom pakiranju na kojem zlatnim slovima piše NAKED 3. Limeno pakiranje paleti daje dosta na težini te je u usporedbi s drugim paletama teža.

Također, uz paletu dobijete i nekoliko testera primera za oči i kist koji se nalazi u samoj paleti. Isto tako, paleta ima veliko ogledalo koje može odlično poslužiti za brzi make up look. Sadrži 3 mat nijanse (Strange, Limit i Nooner), 8 shimmera (Dust, Burnout, Buzz, Trick, Liar, Factory, Mugshot te Blackheart) i nijansu Darkside koja naginje na mat, ali u sebi ima lagani, skoro pa neprimjetni sjaj. Svih 12 nijansi su hladnog, ružičastog podtona te su u paleti poredane od najsvjetlije prema najtamnijom.

Kist koji se dobije uz paletu je zaista dobar i s njim možete napraviti cijeli make up, s obzirom na to da je obostran, odnosno ima četkice s obje strane. Na jednoj strani je ravna četkica, idealna za nanošenje shimmer sjenila, dok je na drugoj strani četkica koja je idealna za blendanje.

Sjenila se prekrasno nanose i lagano se blendaju. Iako nisu jako pigmentirana, lako se mogu nadograđivati. Isto tako, napomenula bih da se skoro pa svaka nijansa u paleti trusi, a pogotovo shimmer nijansa Dust (što je zapravo čudno za takvu vrstu sjenila koja se po meni ne bi trebala uopće trusiti).

Iako je paleta, počevši od same ambalaže i pakiranja do nijansi prekrasna, ne posežem za njom toliko često i moram reći da me nije u potpunosti oduševila. Voljela bih da su svjetlije nijanse pigmentiranije. Što se tiče tamnijih, pigmentacija je neosporna, što se može vidjeti iz swatcheva.

Izdvojit ću nekoliko najdražih sjenila iz palete:

  1. Strange – prljavo bijelo mat sjenilo, idealno za “setiranje” primera
  2. Buzz – ljubičasto-mauve shimmer nijansa
  3. Trick- šljokasta, zlatna nijansa, koja na svjetlu ima rozi odsjaj
  4. Nooner – mat, mauve nijansa, idealna za tranziciju, odnosno za pregib kapka

Ako se odlučite na kupnju ove palete, evo par savjeta:

  • Prije nego što počnete s nanošenjem sjenila, obavezno stavite bilo kakvu podlogu na kapke (primer ili korektor)
  • Shimmer nijanse obavezno nanosite na kapak s prstima ili s kistićem u kombinaciji s fiksatorom kako bi nijanse bile što intenzivnije i kako bi dobili što veću pigmentaciju

Trajnost sjenila je relativno duga, pogotovo ako ste prethodno na kapke stavili nekakvu bazu i trajati će vam sigurno više od 6 sati.

Sve u svemu, s obzirom na cijenu od cca 50$, očekivala sam puno više. Ali s druge strane, u high end make up svijetu morate biti svjesne da osim samog proizvoda kojeg kupujete, plaćate i ime brenda, a Urban Decay je nedvojbeno jedan od najvećih u make up industriji.

Jeste li već isprobale ovu paletu? Kakvi su vaši dojmovi?

Close
Lucija Franka Bukša (Biondina) ima 24 godine i odnedavno je magistra prava u potrazi za pripravništv...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)