Vichy Ideal Soleil Bronze Hidratantni sprej

Objavljeno u Recenzije, autorica: - 19.07.2015.

Iako je većina naših dragih čitateljica otišla na godišnji, a neke se i vratile, nikada nije kasno za još jednu recenziju o proizvodu koji štiti kožu od štetnih UVA i UVB zraka. Budući da nas je Dalmazonka svojim posljednjim člankom podsjetila koliko su te zrake štetne za našu kožu i zdravlje, ja ću se odmah baciti na recenziju proizvoda koji me ovoga ljeta oduševio.

rsz_image2

rsz_image3

Riječ je o novom Bronze Hidratantnom spreju SPF 30 iz laboratorija Vichy koji osim što štiti kožu od već spomenutih UVA i UVB zraka, svojim hidratantnim kompleksom osigurava optimalno tamnjenje osjetljive kože. Ova formula ne sadrži sastojke za samotamnjenje (tako kažu iz Vichyja), već je obogaćena aktivatorima melanina koji to čine na prirodan način ”iznutra”. Uvijek sam birala proizvode koji osim visoke zaštite omogućavaju i brzo tamnjenje kože, rekla bih da sam time ubila dvije muhe jednim udarcem.

Ovaj hidratantni sprej dolazi u zanimljivom izdanju sa ON/OFF sustavom za zatvaranje koji se nalazi u sklopu zatvarača (trebalo mi je par sekundi da shvatim kako to funkcionira, plavuša.) Sprej je lagane teksture, jako lijepog mirisa i lako se razmazuje što je meni dosta bitno. Iako sam već imala laganu preplanulu boju kada sam počela s korištenjem VICHY IDEAL SOLEIL hidratantnog spreja, nisam zaradila ni najmanju opeklinu. Iako postoji isti proizvod SPF 50, meni se ovaj od 30 pokazao kao odlična zaštita. Jesam li brže tamnila? S obzirom na visoku SPF 30 zaštitu, dobila sam lijepu boju u kratkom periodu, no ništa brže nego uz prijašnje proizvode iste namjene. Cijena ovog proizvoda, ukoliko nekoga informativno zanima, jest 171,78 kn.

rsz_image1

Visoku zaštitu koristim tijekom cijelog ljeta. Volim preplanulu put ali još više volim zdravu i zaštićenu kožu.

Jeste li koristile ovaj proizvod ili slične koji osiguravaju zaštitu i brže tamnjenje istovremeno? Kakvi su vaši dojmovi?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)