Zoeva Spice of Life paleta

Objavljeno u Ljepota, Recenzije, autorica: - 18.01.2019.

Zoeva Spice of Life, prva high end paleta u mojoj kolekciji me u isto vrijeme razočarala i oduševila, a u nastavku pročitajte zašto.

Zadnjih par mjeseci često sam naručivala sa stranice Cult beauty, nešto za poklone, nešto sebi. Na stranici Cult beauty malo prije Božića bilo je sniženje od 25% na sve palete i ja sam se odlučila počastiti jednom. Pa se tako u mojoj košarici našla paleta Zoeva Spice of life. Puno dobrih recenzija sam čula o njihovim paletama pa sam i ja htjela isprobati jednu.

Narudžba je dosta brzo stigla, u roku 7 dana otprilike. Jedva sam čekala raspakirati kutiju i onda sam imala što vidjeti! Jedini razlog zašto me ova paleta razočarala je njezina veličina! Samo paleta dolazi u kartonskom pakiranju koje veličine pola mog dlana. Paleta se sastoji od šest sjenila po 0,6 grama. Ja naravno nisam ništa čitala o paleti kad sam je naručivala jer nisam znala da postoje ovako male palete i mislila sam da će doći barem veličine kao pola klasične verzije. No kao što sam rekla to je jedina mana koju nalazim ovoj paleti.

A sada da vam kažem nešto o njoj. Paleta dolazi u kartonskoj ambalaži. Otvaranje iste ide na magnet, a što se tiče same ambalaže meni je jako lijepa. Dolazi u kombinaciji bordo i srebrne boje što stvarno izgleda oku ugodno. Kao što sam rekla paleta se sastoji od šest sjenila od koja su tri mat ( A nuance, Shared joy i Suprises of life) i tri shimmeraste ( The flavour, Balance the contrast i Variety is key).

Nijanse su stvarno prekrasne i nosive te se mogu kombinirati i s njima stvarno možete stvoriti prekrasne makeup lookove. Nijansa A nuance je odlična kao baza, a ja najčešće koristim nijansu Shared Joy kao prijelaznu nijansu, a nekad i preko cijelog kapka (pogotovo ujutro kada idem na posao i ne da mi se stvarati neke komplicirane lookove). Preko nje nekada stavim The flavour (tamno zlatna nijansa), dok ovu smeđu Variety is key znam staviti u kut oka ili na donji dio kapka.

Sjenila su izuzetno pigmentirana što možete vidjeti po swatchevima i jako se lako blendaju. Sve vam govori činjenica da ja ujutro u 6:00 kad se ustanem i spremam za posao, bez poteškoća stavim nijansu Shared Joy i odlično ju izblendam. Sjenila su jako meka i stvarno je lako raditi sa ovom paletom. Cijena je bila 9 funti na sniženju (inače je oko 12 funti) što iskreno mislim da je jako puno za ovakvu malu paletu, ali svakako ću je koristiti jer je odlične kvalitete i sadrži nijanse koje mogu koristiti svaki dan jer nisu prenapadne. Isto tako jako je malih dimenzija je odlična za putovanja. Uz ovu paletu doslovno ne trebate nositi nijednu drugu ako idete na neki kraći put, jer je lagana, malena i sadrži nijanse sjenila koja se mogu kombinirati i možete stvoriti različite lookove.

Ovo je prva Zoeva paleta koju sam ikada isprobala i stvarno bi htjela probati još koju (recimo Cocoa Blend) koju svi hvale. Ali naravno, kupila bi ju u originalnoj veličini.

Jeste li vi probali koju Zoeva paletu?

Close
Ines i Tea Kristić (Inea_sisters) dvije su sestre iz Osijeka koje se već neko vrijeme bave pisanjem ...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)