Božićni DIY: studentsko božićno drvce

Objavljeno u Lifestyle, autorica: - 19.12.2016.

Božić nam se polako približava pa sam se i ja uhvatila ukrašavanja svoje studentske sobe, pošto ne mogu zamisliti  ovo božićno vrijeme bez božićnog drvca odlučila sam ga sama napraviti i pritom uštedjeti umjesto da kupujem plastična mini drvca čija cijena zna biti i preko 100 kn. Svoje mini drvce napravila sam od hamer papira i zelene girlande i pritom potrošila manje od 10 kn.

7

Sve što vam treba je girlanda, neki tanji karton ili hamer papir bilo koje boje, selotejp, ljepilo, škare i ukrasi po želji. Ja sam koristila zeleni hamer papir i zelenu girlandu kojih ima u svim bojama pa možete npr. napraviti i rozo božićno drvce.

1

Od hamer papira sam izrezala četiri jednaka trokuta koje sam potom zalijepila i dobila malu piramidu. Dok lijepite ne morate biti uredni jer se to ionako neće vidjeti izvana, samo pazite da sve dobro zalijepite selotejpom.

2

33

Zatim slijedi onaj ključni dio, lijepljenje girlande na piramidu tako da je omotate oko piramide, nije važno počinjete li lijepiti od vrha ili od dna, važno je da ju dobro zalijepite i da nema rupa. Ako imate viška girlande samo ga odrežite.

4

Kad ste gotove to bi trebalo izgledati ovako nekako. Ako vam se drvce čini malo prečupavo, možete ga ukrotiti škaricama. :)

5

Sada preostaje onaj individualni dio, ukrašavanje. meni su na raspolaganju bile mašnice i mini kuglice, ali na kraju sam se odlučila samo za mašnice jer su mi kuglice ipak bile prevelike za moj minijaturni bor.

7-horz

Nadam se da vam se svidio ovaj jednostavni, brzi i efektni DIY.

Kako ste vi ukrasile svoje domove za ovo božićno vrijeme?

Ovaj članak ima 4 komentara.

 • Super! :D

  • Dada

   :) :)

 • Joj odlicno mi je ovo, svaka cast!

  • Dada

   Da :), stvarno je efektno, a lagano, doslovno 10 min posla :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)