DIY: mala oaza mira

Objavljeno u Lifestyle, autorica: - 19.03.2017.

Stylish cure zaslužuju stylish okolinu. Vrijeme je učenja. Kolokvija, seminarskih radova. Prezentacija, surfanja, radnih sati. Bilo da radite od kuće, da vašem uredu treba mali re-dizajn, ili da jednostavno želite uz ograničen budžet učiniti svoj kutak ljepšim, ovo je post za vas. Ono što će vam trebati je: Kreativnost, oko za detalje, malo slobodnog vremena, i nešto novaca. Počnimo?

 

 

#1 Sjetite se da vam je sprej najbolji prijatelj.

Imate divnu kutiju za nakit, preslatku kasicu-prasicu izrazito ružne boje? Sprej je tu da riješi sve probleme. Od bijele, plave, crvene, zlatne- na vama je da izaberete nijansu koja će vam najbolje odgovarati.

 

 

#2 Personalizirajte svoj kutak.

Dozvolite da se osjeti vaša vibra. Ulaznica iz kina, avionska karta s najdražeg putovanja, fotografija iz djetinjstva, suvenir iz najljepšeg grada na svijetu, mogućnosti su nebrojene. Ono što vas inspirira držite na vidnom mjestu. Zapišite citat koji će vam služiti kao zvijezda vodilja u obavljanju vašega posla, i držite ga se.

 

 

#3 Cvijeće, svijeće?

Ne, ne mislim na romantiku. Mislim na sitnice koje ne koštaju puno, a izgledaju kao da ste se jako trudili.Najdraže knjige, preslatka teglica, mali poslužavnik? Mnogo stvari možete naći u dućanima s posuđem. Tko kaže da teglica za marmeladu ne može biti odlična čaša za kemijske? Ili da slatka kutijica od parfema ne može sakrivati sve sitnice koje se i onako samo vuku po stolu?

 

 

#4 Napravi naljepnice sama.

Oduvijek su ti se sviđale naljepnice ptica u letu? I meni isto, koja slučajnost! S obzirom na to da nisam pronašla mjesto gdje ih mogu kupiti, odlučila sam ih napraviti sama. Sve što mi je trebalo bio je crni čvrsti karton, par slika kao inspiracija, škare i selotejp.
Nacrtala sam ih vlastitom rukom. Naravno, uvijek možete koristiti šablonu ili precrtati ih. Nakon crtanja, jednostavno sam ih izrezala, i selotejpom (ili obostranom trakom) zalijepila na poleđini. To je to.

 

 

#5 Polaroid kalendar je uvijek dobra ideja!

Uz problematiku ptica, nisam nigdje mogla pronaći kalendar koji mi se sviđa, pa sam sama napravila polaroid kalendar s najdražim fotografijama. Ideja je mnogo, stranice poput Pinteresta i We heart it vrve njima.

 

Podijelite sa mnom svoje DIY ideje za uređenje prostora! Volite li DIY projekte?

Close
Lusi Lu dvadesetogodišnja je studentica logopedije. U Hercegovini rođena i odrasla, Lucija je osoba...

Ovaj članak ima 4 komentara.

  • super ideje obožavam diy!!!!!

    http://babylovesfashion.blogspot.hr/

  • Obožavam DIY projekte! <3 Super članak, kratko i slatko ;)
    Trenutno se 'bavim' DIY fashion projektima… cilj je da bude nosivo :D hahaha :*

    • hvala ti :) Bavim se svako ljeto DIY projektom zvanim; Misija kratke hlačice, i onda ostanem bez traperica, a po hlačice redovno u trgovinu.. Iako, nekada se dogodi i suprotno. Imam te DIY uspone i padove :lol:

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)