Duran Duran ponovno u Zagrebu

Objavljeno u Izlasci i zabava, Lifestyle, autorica: - 21.08.2017.

Nakon 16 godina imat ćemo priliku opet uživati u vrhunskim hitovima, 29. kolovoza nastupit će na zagrebačkom stadionu Šalata.

thumbnail_duran duran 1984-85

Predvođeni karizmatičnim Simonom Le Bonom, Duran Duran su kao glazbene i modne ikone utjecali na generacije glazbenika i pop kulturu.

Duran Duran bez sumnje su jedan od najvećih bendova i glazbena institucija koja je iznjedrila neke od najvećih pop hitova svih vremena. Od početaka uz istoimeni album “Duran Duran”, “Rio” koji ga je naslijedio i označio pohod na Ameriku, “Seven And The Ragged Tiger” i “Notorious”, “Big Thing”,“Red Carpet Massacre”, kao i najnovijeg, hvaljenog “Paper Gods” s kojim su se krenuli na veliku svjetsku turneju.

 

 

 

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • merida

    :ideja: :ljut: :kima:
    toliko autorica a članaka nema već danima :sramise:

    • Merry

      Istina. Nadam se da će autorice malo poraditi na angažmanu ukoliko im je stalo do čitanosti ;)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)