Nola u Tvornici kulture

Objavljeno u Izlasci i zabava, autorica: - 05.04.2017.

Nola u četvrtak, 6. travnja u Tvornici kulture s novim mini albumom “Negdje između”.

Glazba je emocija… i energija. Skupina Nola ima i jedno i drugo, ali energija benda nekako se najbolje osjeti i potvrđuje na koncertnom “terenu”. Nola stiže u Tvornicu kulture 6. travnja napokon i uživo predstaviti pjesme koje su dominirale radijskim top listama posljednih godinu dana.
1500x1500
Od odličnog prvog singla “Drukčije” Nola je iz pulskog studija Partyzan poslala još tri jaka radijska singla – “Moj svijet”, “Sve bi bilo lakše da je ljeto” i “Negdje između” po kojem je i nazvano novo studijsko izdanje, Nolin mini album.
Spomenuti singlovi, zajedno s još jednom novom pjesmom, tek objavljenim singlom „Vratio si me“, naći će se na EP-ju “Negdje između” koji će Nola premijerno odsvirati u Tvornici.

????????????????????????????????????

Dobitnici Porina za “Pjesmu godine” i niz drugih nagrada i priznanja nakon odličnog albuma „Iznad oblaka“ (2009.), koji je za Porin nominiran u čak šest kategorija, i istoimenog hit-singla, 2012. objavljuju intimni album “Nola Piano”. Novi EP “Negdje između” bit će objavljen 6. travnja, na dan koncertne promocije u Tvornici kulture.
 Sasa Miljevic nola gm sijana mreza (1)
ULAZNICE u pretprodaji po cijeni od 40 kn potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar), na blagajni Tvornice kulture, na svim prodajnim mjestima sustava Eventim i putem www.eventim.hr. Cijena ulaznice na dan koncerta bit će 50 kn.
Nola - Negdje izmedu_cover600
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=X-1ExaXQjj0[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tdLN5-ZfBvU[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AQvl3stPLYo[/youtube]
*PR objava
Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 4 komentara.

 • Ana

  WTF?

  • Šminkerica

   Super mi je ova recenzija kozmetike.

 • katia

  PR objava, logično :S

 • vanillasunshine

  Dio tebe me uvijek podsjeti na djetinjstvo. gud tajms.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)