Ljubiteljice kozmetike skupile pola tone hrane za pse i mace

Objavljeno u Lifestyle, autorica: - 14.01.2018.

Čak pola tone hrane prikupljeno je i donirano Azilu Dumovec i udruzi Prava šapa tijekom kampanje Tester boxa u studenom. Ljubiteljice kozmetike, kozmetički brendovi i Tropi, brend hrane za pse i mačke, pokazali su ovom akcijom veliko srce.

U studenom je Tester box, prvi hrvatski beauty box, svojim boxom na temu “Udomi me” pozvao korisnice i brendove na donacije hrane i financijskih sredstava za Azil Dumovec i Pravu šapu. U svakom boxu se tako našla kartica s 2D bar kodovima pomoću kojih su korisnice mogle donirati financijska sredstva za štićenike ove dvije ustanove za nezbrinute životinje.
Donacijom se svakako istaknuo Tropi, brend hrane za pse i mačke, koji je donirao većinu hrane, ali i ostali brendovi s kojima Tester box surađuje (Mediforma, Avon, Uriage, Bahlen beauty, Zorya beauty) pokazali su veliko srce.
Na ovaj način nadolazeći hladni dani za pse i mace bez doma bit će malo podnošljiviji. Uz donacije, Tester box poziva na udomljenje životinja umjesto kupovine. “Ako razmišljate o udomljenju, nemojte više razmišljati. Udomite psa ili macu, pomozite im, pružite im zauvijek dom, a oni će vama pružiti puno ljubavi.” kaže Ivana Blažoti Mijoč, pokretačica Tester boxa.
Ne želimo da udomljenje bude brzopleta odluka. To je briga koja traje idućih 10-15 godina i svi u obitelji se moraju složiti jer, ako nisu svi suglasni taj ljubimac će se ubrzo naći na ulici.” izjavila je Petra Bajan iz Dumovca.
Ako udomite macu iz udruge, na njeno mjesto dolazi druga maca, pa spašavate dva, a ne jedan život.” napomenula je Kristina iz Prave Šape.
Cijelu akciju Tester box ekipa popratila je i vlogom, pa ga svakako pogledajte!
Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)