Ljetovanje s društvom

Objavljeno u Putovanja, autorica: - 12.07.2015.

Ovo ljeto želite provesti na moru s društvom? Pregledali smo grupne popuste na ljetovanje za više osoba i izvojili one najpovoljnije kako bismo vam pomogli u planiranju!

Ljeto već traje i neki od vas već uživaju na moru. Ako ste od onih koji nisu stigli prije izorganizirati putovanje, pokušat ćemo pomoći i predstaviti najpovoljnije ponude za ljetovanje. Brzo ih pregledajte jer neke od njih još kratko traju. Nije važno hoćete li izabrati ljetovanje od 7 dana ili samo vikend na moru, s dobrim društvom i prijateljima zabava je tu.

 

 

Zadar za 5-6 osoba

U ovoj ponudi možete iskoristiti popust od 25% na ljetovanje u Gornjem Karinu. Možete birati između 2 noćenja za 5-6 osoba po cijeni od 912 kn i 6 noćenja za 5-6 osoba za 2800 kn. Požurite jer rok iskoristivosti je do 31.7.

Predlažemo ovu destinaciju društvu koje se želi dobro opustiti i uživati u prirodnim ljepotama Jadrana.

1

 

 

Šibenik za do 4 osobe

Možete birati između 3 noćenja za do 4 osobe za 999 kn i 7 doćenja za do 4 osobe za 2399 kn u apartmanu. Ovu ponudu možete iskoristiti do 31.8.

Predlažemo ovo ljetovanje osobama koje osim u izležavanju na plaži uživaju i u zabavnim manifestacijama i kulturnim znamenitostima.

2

 

Baško polje za do 6 osoba

Ako ste avanturistički raspoloženi i želite svoj odmor provesti u prirodi, predlažemo ljetovanje u mobilnim kućicama u kampu.

Ponuda uključuje 1 noćenje za do 6 osoba po cijeni već od 212 kn, ovisno o datumu za koji se odlučite. Naravno, možete spojiti više noćenja i isplanirati odličan odmor sve do 17.10.

3

 

Omiš za 3 ili 5 osoba

Rok iskoristivosti ove ponude je 31.7., a uključuje 2 noćenja za 2 ili 5 osoba u apartmanima. Cijena 2 noćenja za 3 osobe je 499 kn, a 2 noćenja za 5 osoba 599 kn.

Uživajte u prekrasnim pješčanim i šljunčanim plažama, jedrite na dasci, odite na rafting na rijeci Cetini.

4

 

Primošten za do 4 osobe

Primošten je tiho mjesto, za opustiti se, s predivnim plažama i netaknutom prirodom. Moći ćete uživati u istraživanju okoline, ali i odličnim restoranima i slastičarnama.

Ponuda se može iskoristiti još samo 2 dana pa požurite. Možete birati 2 ili 5 noćenja po cijenama već od 699 kn.

5

Selce za 2 do 4 osobe

Ponuda uključuje 2 noćenja za 2 – 4 osobe u apartmanima, po cijeni od 699 kn. Možete ju iskoristiti do 31.8.

Selce je odličan izbor za one koji ne žele daleko putovati

Croatia Summer

Novi Vinodolski za do 3 osobe

3 dana u Primorskoj kući po cijeni od 698 kn. Ponuda se može iskoristiti do 31.8.

Uživajte u čistom morskom zraku, blagoj mediteranskoj klimi i zimzelenoj vegetaciji Novog Vinodolskog.

7

Rogoznica za do 4 osobe

Za one koji žele uživati do maksimuma preporučujemo ljetovanje u Villi Luxor. Vila se nalazi u neposrednoj blizini mora gdje su smještene plaže od pijeska i šljunka.

Ponuda uključuje 6 noćenja za do 4 osobe, a cijena iznosi 1999 kn. Rok iskoristivosti 31.7.

 Rogoznica

Na portalu Svi Popusti pogledajte još brojne druge ponude za ljetovanja! Nemojte se bojati grupnih popusta, zadnjih godina postali su odličan način da više putujete, ljeti, ali i tijekom drugih godišnjih doba, a sve uz vrlo povoljne cijene.

Koju od ovih ponuda biste rado iskoristili?

 

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • reflection

    Većina mjesta su ok za društva koja ne trebaju neki noćni provod, žele pravi odmor, i npr.parovi ili društva koja vole noću sjediti na plaži i pijuckat polako… Inače, su jako lijepa sigurno po pitanju plaža i prirode. A svi koji vole noćni život, mislim da jedino u Zadru mogu pronaći neke klubove i razigrane mase. Nažalost, to me najviše ograničava u izboru mjesta za ljetovanje na našem moru, a želim iskoristiti što više, kako dan tako i večer.

  • Vladimir

    Ja i moje društvo svake godine ljetujemo po Hrvatskoj . Skupi se nas 10 i krenemo na putovanje iz Austrije polako prema Hravtskoj. Najbolje je kada napravimo rezrevaciju u prvom mjesecu, jer onda imamo više šanse za jeftiniji i bolji smještaj. Prošle godine smo rezervirali vilu sa bazenom preko http://www.apartmani–hrvatska.com na otoku Krku u gradu Baška i bilo nam je prelijepo. Jedino što otok Krk nema baš puno izbora za noćni život. Ove godne će mo posjetiti Crikvenicu, čilu smo da je noćni život i zabava tamo puno bolji za mlade.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)