Dubinsko čišćenje lica – osnovno pravilo higijene i njege lica

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 12.10.2017.

Na našoj koži živi mnoštvo bakterija, parazita i gljivica koje se ne vide golim okom. Naizgled čista koža ne znači da je ona zaista i dubinski čista, što zorno pokazuje slika lica pod Wood lampom, kada koža zasvijetli poput Las Vegasa u prikazu mnoštva bakterija što ujedno podrazumijeva mnoštvo gljivica i parazita koji popune pore lica.

Pročišćene pore lica vrlo su važne, ne samo iz estetskih, već prvenstveno higijenskih razloga. Kroz začepljene pore nema prodora kreme te je ona u potpunosti neefikasna. Kada su pore kože začepljene, bez obzira na to kakve kreme nanosite, zapravo se ona samo taloži u slojevima što dodatno pogoršava stanje i „začepljuje“ kožu.

lice

Uređaji Hydrafacial i Oxy su najefikasniji u tretmanima dubinskog čišćenje kože, a preporučuje se uraditi ih 4 puta godišnje.

Hydrafacial, pored abrazije i vakuuma, ispire sve pore kako bi se koža najtemeljitije očistila. Oxy jednako efikasno čisti pore zbog vakuuma uz primjenu maski za lice.

Stoga, dubinsko čišćenje lica nije samo estetska, već i zdravstvena potreba jer brojni mikroorganizmi mogu pogoršati i izazvati pojedine bolesti kao što su akne, rozaceja, perioralni dermatitis, a kreme koje nanosite nemaju nikakva efekta.

hydra-660x400

Više o tretmanu Hydrafacial saznajte na linku ovdje. Cijena tretmana iznosi 500 kn.

A više o tretmanu kisikom pročitajte na linku ovdje. Cijena tretmana iznosi 600 kn.

banner-hydra-facial

Poliklinika Poliderma

Vukovarska 284 D/4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Naručite se na broj telefona: 01 48 28 961

Pošaljite upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite Youtube kanal

Posjetite Facebook stranicu

www.poliderma.hr

LOGO

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)