Favoriti studenog

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 15.12.2016.

Drage moje, danas sam za vas pripremila video s mjesečnim favoritima.

Ne mogu vjerovati da je već sredina prosinca i da nam blagdani ‘kucaju na vrata’. :) Još malo i zakoračit ćemo u novu godinu… Uh, vrijeme zaista leti!

Ali prije svih divnih stvari, poklona ispod bora i novih omiljenih proizvoda, pogledajte moje favorite za mjesec studeni.

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yB0woVqX1JM[/youtube]

Nadam se da ćete uživati u videu, stisnite subscribe na mojem YouTube kanalu kako bi znali svaki put kad se upload novi video i pišite mi koji su vaši trenutni favoriti i što biste još voljele gledati. :)

Do idućeg videa, šaljem puse!

Close
Janja Martinec (LadyLioness) živi i radi u Varaždinu. Diplomiranu profesoricu sociologije i kroatolo...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)