Ideje za savršenu blagdansku manikuru

Objavljeno u Kosa & nokti, Ljepota, autorica: - 04.12.2017.

Jedan od najdražih i najljepših detalja ljepšeg spola (a  i ovog malo manje ljepšeg) su mi zasigurno nokti. Volim uredne i njegovane nokte, a ako netko još i oko za stiliziranje – odah sam osvojena. :)  Već duže vrijeme redovito posjećujem svoju tetu noktaricu koja svaki mjesec pokušava prenijeti u stvarnost sve te moje kreativne ideje koje svakodnevno kupim na Pinterestu i ostalim kanalima. Zato sam odlučila istražiti i najljepše manikure za predstojeće blagdansko razdoblje kako bih i vas inspirirala da se malo posvetite svojim noktima kako bi u potpunosti zasjajile u ovom “šljaštećem” razdoblju godine.

Crveno je uvijek IN

Ako želite igrati na “sigurnjaka”, onda vam preporučujem crvenu manikuru koja uvijek prolazi, a posebno sada u vrijeme Božića. Poigrajte se kričavim bojama ili pak onim malo zagasitijima, dodajte cirkončiće, šljokice ili nekakve zanimljive crteže i – voila. Imat ćete divne, efektne i elegantne nokte koji zasigurno neće ostati nezamijećeni.

Crna elegancija

Ako bih morala birati jednu boju koja mi je uvijek divna na noktima, onda je to definitivno crna. Može se stilizirati na more načina, odiše onim glamurom i šikom te su jako praktični jer se slažu sa svime. S takvom manikurom ćete uvijek biti spremne za sve prigode.

Zlatna groznica

Osim crvene, boja koja najviše karakterizira ovo razdoblje je zasigurno zlatna. Zašto onda ne bi i nokti pratili taj trend? Ako vam je premonotona jedna boja, upotpunite zlatnu s bilo kojom bojom i naglasite kontrast kako biste dali svojim noktima malo više karaktera.

…i malo jednostavnija izdanja

Ako pak niste fan jako naglašenih noktiju, izražajnih boja i upečatljivih detalja, onda se uvijek možete držati klasike i isfurati jedan od dolje navedenih stilova. I ja također trenutno nosim ovaj stil. Inspiracija mi je bila ova posljednja fotografija jer sam za početak blagdanske sezone htjela krenuti s malo suptilnijim oblikom kojeg ću onda postupno pojačavati kako se bude situacija sve više zagrijavala. =)

Koji stil vam se najviše sviđa? Imate već neke svoje ideje kako ćete urediti svoje nokte?

Photo: Pinterest

 

Close
Marina Mršić (LaMadame) je 25 godina mlada zaljubljenica u fotografiju, make up, healthy lifestyle i...

Ovaj članak ima 2 komentara.

  • Eowyn

    Neke ideje su genijalne. Najviše mi se sviđa kombinacija crvene sa zlatnim,sve ideje s crnim noktima,i ove zadnje su isto prekrasne. Teška će biti odluka :D

  • Obožavam bordo u kombinaciji sa šljokicama,blagdani su vrijeme kad sve oko nas sjaji pa si možemo dati oduška . :)

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)