Makeup favoriti siječnja

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 09.02.2019.

Ne znam za vas, ali je meni siječanj proletio. Šminkala sam se svaki dan bez iznimke, i iako puno proizvoda koje koristim rotiram iz dana u dan, ove koje ću vam predstaviti danas koristila sam religiozno i nismo se odvajali.

Stvar koju sam svakako promijenila u svojoj rutini je uvođenje BB kreme. Farmasi BB kremu miješala sam s Farmasi Stay Matte puderom.

Nikada nisam samostalno koristila BB kreme i nakon mnogih pozitivnih reakcija kupila sam jednu brenda Farmasi. Nijansa je Light to Medium, no meni je bila tamna i tada sam došla do kombinacije s Farmasi Stay Matte puderom u nijansi 01. Ova dva proizvoda surađuju odlično. Moram priznati da sam puder i samostalno simpatizirala, no od kada sam otkrila ovu kombinaciju nisam je prestala koristiti. Oba proizvoda dostupna su u Farmasi katalogu, te je krema dobila dvije nove nijanse, a puderu je poboljšana formula.

Drugi favorit od kojeg se nisam odvajala je The Balm Bahama Mama bronzer.

Vjerujem da je velika većina vas čula za ovaj kultni proizvod. U mojoj kolekciji je već dulje vrijeme i imala sam faze kada ga uopće nisam koristila. No, u siječnju definitivno nisam imala tu fazu, te je ovaj bronzer korišten svakoga dana. Postao mi je definitivni favorit, odlično se stapa s mojoj svijetlom kožom, te sa sigurnošću mogu preporučiti ovaj bronzer.

Zadnji proizvod za lice od kojeg se nisam odvajala je Becca highlighter.

Iako deklariran kao highlighter, ovaj proizvod koristim kao rumenilo. Smatram da bi kao highlighter bio jako taman, no ova nijansa je jedna od najljepših rumenila koje možete kupiti kod nas. Nijansa je Rose Gold, i u mini verziji je, te iz priloženog vidite da je moj već pri kraju. Kada ga potrošim bez razmišljanja kupujem novi u punoj veličini. Bio je u setu s tekućim highlighterom u istoj nijansi, te mi se on ne sviđa, no ovaj praškasti je ispunio sva moja očekivanja.

Dolazimo do očiju. U toj rubrici istaknula se moja nova paleta, predivna Naked Cherry.

Kao što sam napisala gore, Naked Chery paleta nova je u mojoj kolekciji, i samim tim sam je i pošteno testirala cijeli protekli mjesec. Da ne duljim, paleta je fantastična, ispunila je sva moja očekivanja i slobodno je mogu preporučiti svima koje zanimaju topli rozi tonovi. Više o njoj pisat će u jednoj od recenzija.

Zadnji proizvod koji se istaknuo kao favorit bio bi Catrice lip butter.

Ovaj proizvod sam i kupila sasvim slučajno, prošli mjesec. Zaboravila sam i ruž i sjajilo, te sam naišla u Bipu po bilo kakav proizvod za usne. Odluka je pala na ovaj Catrice lip butter koji mi se u prvi mah i nije dojmio, no vremenom sam ga zavoljela i shvatila da je ovo ulje za usne kako bih ga ja opisala odlično koristiti zimi. Dolazi u četiri nijanse, ja sam se odlučila za 020, i moram priznati da mi je stalno u torbi. Nosim ga i samostalno i preko drugih proizvoda.

To bi bili moji favoriti. Zanima ju me koji su vaši, te imamo li iste proizvode koje smo obožavali u siječnju?

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)