I Heart Revolution Chocolate paleta sjenila – Nudes

Objavljeno u Makeup, autorica: - 31.01.2019.

U svojem prvom članku odlučila sam vam predstaviti jednu cjenovno pristupačnu paleticu iz radionice Revolution Beauty-ja. Ova krasna paletica dolazi u pakovanju u obliku čokolade. Sadrži 18 nude nijansi od kojih svaka teži 1,22g, od toga je 13 mat i 5 shimmer sjenila. Ono što mi se vrlo dopada je to što ispod svake nijanse piše njen naziv, što kod starijih chocolate paleta nije bio slučaj. Sadrži i veliko ogledalo što je kod mene također veliki plus pogotovo ako putujem ili slično. Ambalaža je tvrda plastika i dosta je čvrsta te se lako može pobrisati (to vam je bitno ako ste nespretni kao ja hahaha).

Vizualno, paleta je perfektna i za cijenu od 99kn koliko sam ju platila u Pink Panda dućanu u Arena Centru, ima sve karakteristike koje sam tražila od jedne palete sjenila. Što se tiče kvalitete sjenila, shimmer sjenila su kvalitetnija od mat koja se dosta truse i teža su za blendanje, međutim, uz malo truda stvarno se može napraviti lijepi look. Prevladavaju topli smeđi tonovi i roskaste nijanse. Vrlo je sveobuhvatna stoga možete stvoriti i dnevni i večernji look bez posezanja za drugom paletom. Ono što je mene mrvicu razočaralo, a zapravo je bilo vrlo predvidivo, je nijansa Flustered. Kada sam tek otvorila paletu, izgledalo je kao bijelo sjenilo sa sitnim šljokicama, međutim šljokice su bile samo na površini :(.

Iako su nude nijanse u pitanju, širok je spektar mogućnosti koje vam daje, potrebno je samo mašte i truda. Isto tako, nema onih nepotrebnih nijansa koje malo koji amater koristi (svi mi imamo onu jednu netaknutu u nekoj paleti), ali zato ima nekoliko vrlo sličnih što i nije loše jer se lijepo stapaju. Pigmentacija je pristojna i varira od nijanse do nijanse, ali u principu za svakodnevno korištenje je sasvim u redu. Kako nijanse izgledaju na koži  vidljivo je i na swatchevima, a i na brzinskom (zaista brzinskom) looku malo niže. Ono što je zajedničko većini paleta nižeg cjenovnog ranga je to da se jače truse, no meni osobno to ne predstavlja neku izrazitu manu i ne utječe na izgled na oku ukoliko malo otresete kistić prije nanošenja na oko. Što se tiče postojanosti, meni je u više navrata izdržala 12 sati smjene u bolnici uz, naravno, korištenje primera za sjenilo i ništa se nije drastično upropastilo.

Sve u svemu, prilično sam zadovoljna onime što sam isprobala i nemam nekih većih zamjerki. Za mene je omjer cijene i kvalitete zadovoljavajuć i zasigurno ću ju potrošiti do kraja, a mogu ju preporučiti i svima koji žele za pristojnu cijenu kupiti totalno iskoristivu i lijepu paletu. Kao ukupnu ocjenu dala bih 8/10.

Jeste li isprobale koji proizvod ovog brenda?

Close
Lucija Trgovčić (LucyBeauty) je 20-godišnja medicinska sestra koja dolazi iz Karlovca. Srednju školu...

Ovaj članak ima 1 komentar.

  • Eowyn

    Pozzz! Lijepa paleta i dobar clanak. Koji ruz nosis na usnama na zadnjoj fotografiji?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)