The Balm Nude beach paleta

Objavljeno u Makeup, autorica: - 04.08.2019.

Kada sam dobila svoj kupon za 50% popusta u Bipi, povodom Dana žena nisam dugo razmišljala što točno želim kupiti. Znam da Bipa ima the Balm, i da već jako dugo mjerkam ovu paleticu, pa sam na kraju stvarno i otišla po nju. Nude Beach plata, već neko vrijeme u asortimanu, a i dalje nailazim na pozitivne recenzije vezane uz nju. Ukupno treća u Nude obitelji paleta, a koje je moje mišljenje o njoj, saznajte u nastavku.

Kao i većina the Balm proizvoda ona je u kartonskom pakiranju koje se zatvara magnetićem. Dosta je tanka i lagana, a kada je kupite sama paleta zaštićena je navlakom. S popustom ja sam se platila nešto više od 100 kuna.

Ukupno, u njoj se nalazi 9,6 grama sjenila, te kistić. Rok od otvaranja ove palete je 12 mjeseci.

Kada se paleta otvori, u njoj se nalazi 12 različitih nijansi, što mat, što sa šljokicama. Ne treba zanemariti ni dizajn palete koji je jako simpatičan, te moram priznati da se ona definitivno ističe u odnosu na druge pelate u mojoj kolekciji.

Kao što sam napisala gore, osim sjenila u paleti se nalazi i mali kistić. Isti slučaj kao i kod ostalih, ovaj kistić nije najsretnije rješenje i s njim nikako ne možete doći do savršenog looka. S jedne strane je kos, s druge plosnat, a osim toga je vrlo nepraktično to što je kratak, i barem meni nespretan za korištenje.

Sada je vrijeme da kažem koju i o sjenilima. Ona su zaista divna i pigmentirana. Mat sjenila se lako blendaju i ne truse se jako kao ona u njihovim mat paletama. Sjenila sa šljokicama uglavnom nanosim prstom, ili kistom na koji špricnem fiksator. Jednostavna su za korištenje i volim posegnuti za ovom paletom kada se žurim. Boje su većinom tople, i idealne su za ljeto, no to vas ne sprječava da ih koristite u bilo kojem godišnjem dobu. Osim toga sjenila su trajna, koristila ja ispod bazu ili ne, nemam masne kapke, no prvi korak koji napravim prije sjenila u boji je setiranje najsvjetlijim mat sjenilom. Mislim da taj korak dodatno olakša blendanje svih ostalih sjenila preko.

Da zaključimo, paleta mi se jako sviđa. Sretna sam što sam se počastila njom i kupila je na takvom popustu. Jako često je koristim i puno puta kada se šminkam nekom drugom paletom posegnem za nekom nijansom iz ove. Lagana je i super je za nošenje na putovanja.

Što se mene tiče, imate moje preporuke za ovu paletu. Jedna je od boljih koje možete kupiti u našim drogerijama. Pišite mi jeste li je isprobale do sada i kako vam se sviđa, ili to tek planirate učiniti.

Close
Marija Baotić (BlahBlah) živi u Zagrebu. Osim što je studentica i što radi posao koji jako voli, nje...

Ovaj članak ima 1 komentar.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)