NYX Professional Make Up – omiljeni digitalni make-up brend osvaja srca hrvatskih potrošačica

Objavljeno u Lifestyle, Ljepota, autorica: - 19.10.2016.

Listopad 2016., Zagreb NYX Professional Make up, jedan od najutjecajnijih digitalnih brendova, otvorio je prvi samostalni dućan pod okriljem L’Oreala Adria, u Arena Centru u Zagrebu.

IMG_9897

NYX Professional Make Up brend je poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali nezaobilazni dio svake digitalno osviještene make up ovisnice.

IMG_0009

IMG_0041

Brojni profesionalni vizažisti upotrebom NYX profesionalne šminke u svojim digitalnim tutorialima potaknuli su nastajanje potpuno nove zajednice digitalnih šminkera. Društveni mediji su postali snažna NYX make up platforma koju danas prate vrlo utjecajni videoblogeri (vlogeri), instagrameri, zvijezde YouTubea i njihovi milijuni obožavatelja diljem svijeta. Ovi (često) samouki vizažisti rado dijele svoju ljubav prema NYX profesionalnoj šminki, kako savjete tako i trikove, kao oblik samoizražavanja. Kao rezultat toga, NYX Professional Make up je postao jedan od najutjecajnijih brendova u online prostoru.

IMG_0393

Potrošačice u Hrvatskoj su veliki ljubitelji visoke kvalitete make-up-a, vrlo su digitalno osvještene i otvorene prema najnovijim svjetskim trendovima.

IMG_0073

IMG_0050

„Online make up zajednica u Hrvatskoj je izuzetno velika i čvrsto vjerujemo da će ovaj brend vrlo brzo osvojiti srca većine Hrvatica i doseći međunarodnu dimenziju“ istaknula je Jadranka Barlič, NYX Brand Champion u L’Orealu Adria-Balkan.

NYX Profesional Make up je globalni brand, sa sjedištem u Los Angelesu, dostupan u više od 70 zemalja i nalazi se u prostorima tisuća specijaliziranih beauty&fashion trgovaca, u samostalnim trgovinama i vele-trgovinama s profesionalnom kozmetičkom opremom. Od 2014. godine dio je grupe L’Oreal i od tada ubrzano raste na globalnoj razini.

IMG_0456

*PR objavaClose
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)