Pink Panda New In

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 21.05.2016.

U ovih zadnjih mjesec dana sam potrošila više nego ikad na kozmetiku, inače je to odjeća, ali evo ovaj put me “puklo” i obnovila sam malo svoju makeup kolekciju, a u tome je puno pomogla i Pink Panda (pogotovo da uštedim koju kunicu) pa ću vam zato sada pokazati što sam sve kupila/dobila od Pink Pande.

Ovo su proizvodi koje sam naručila u tri navrata, a jedan od njih je bio paket iznenađenje koje sam, kao i mnoge druge blogerice, dobila (hvala Pink Panda :) ).

4

Ovaj put sam se malo mučila s rasvjetom zbog lošeg vremena, ali evo slike su ipak ok ispale (moguće je lagano odstupanje nijansi). Pa krenimo!

Počet ću s prvim paketom koji sam naručila, a u njemu se nalazila šarena Freedom #glamacademy look paleta – Fairy Dollnaručila sam je prvenstveno zbog živih boja jer ih volim nositi ljeti i ispala je pun pogodak, većina je dobro pigmentirana, ima možda jedna ili dvije koje su slabije pa ih nadogradim tako da je to jedna sasvim dobra paleta koja također ima kremaste ruževe i dva rumenila,a jedno od njih može poslužiti i kao bronzer.

9

123333

 

Sljedeća narudžba je bila iznenađenje od Pink Pande, a dobila sam I Heart Makeup Chocolate paleta sjenila – Pink Fizz,

12

13

Freedom Pro Strobe Powder contour paleta (s njom sam dobila i odličan kist za konturiranje tako da nju koristim većinom s tim kistom),

7

123h

Makeup Revolution mat rumenilo – Fusion i Freedom Duo Eyebrow powder za obrve – Medium Brown.

00

Oduševljena sam svim proizvodima, a posebno s predivnom ambalažom Pink Fizz palete koja je toliko predivna da bi je kupila i ne znajući što je unutra, također ovu odličnu Freedom contour paletu koristim jako često i postala je dio mog dnevnog, a najviše večernjeg makeupa.

I zadnju narudžbu sam obavila prije nekoliko dana i to sam iskoristila njihovu akciju u kojoj s BH Cosmetics setom kistova – 11 Pcs Pink-A-Dot dobiješ jednu od paleta koje su ponuđene. Obično kad kupujem preko Pink Pande iskoristim neki popust ili akciju jer ih stalno imaju i stvarno se isplati pa eto uvijek nekako čekam te akcije prije nego si nešto od tamo priuštim. Ovaj put sam iskoristila akciju s tim Bh cosmetics kistovima koji su preslatki i Bh cosmetics 88 neutral paletom za 259 kn. Međutim, nakon dan-dva od moje narudžbe poslali su mi poruku kako se ispričavaju ali da te palete nema u zalihama i želim li neku drugu po istoj cijeni. Prvo mi je bilo žao, ali onda sam se sjetila palete koja mi se zapravo više sviđa, a to je Makeup Revolution paleta 144 sjenila koju sam škicala već dugo vremena tako da je sve ispalo super.

5

6

Kistovi su predivni isto kao čvrsta i kvalitetna torbica koja dolazi s njima, tako su mekani i prezadovoljna sam, ako vas zanima recenzija bilo kojeg od ovih proizvoda pišite mi u komentarima. :) Paleta je isto predivna, ma mislim sve je divno, sad ćete reći kako sam sve to nahvalila, ali stvarno je istina, svi su proizvodi odlični i dosta pristupačni s obzirom na akcije, npr. ovi kistovi inače koštaju 380 kn i nikad ih ne bih uzela po toj cijeni, a ovako sam za 260 kn dobila i ovu veliku paletu i te kistove.

 

Cijene:

Freedom paleta sjenila – Fairy Doll 56,60 kn (snižena)

I Heart Makeup Chocolate paleta- Pink Fizz 83,90 kn

Freedom Pro Strobe Contour paleta 114,90 kn (za sada je nema u zalihama)

MUR mat rumenilo za lice 37,99 kn

Freedom Eyebrow powder za obrve – Medium Brown 33,40 kn (sniženo)

BH cosmetics set kistova – Pink a Dot 379,90 kn (nema ih u zalihama)

MUR paleta 144 sjenila 149,99 kn

 

Sve u svemu ja oduševljena tako da ćemo se ja i Pink Panda družiti još dugo dugo vremena. :) Za kraj imam za vas jedan promo kod za besplatnu dostavu: FREESHIPPING koji traje do kraja ovog mjeseca.

Naručujete li i vi preko Pink Pande? Koji je vaš najdraži brend s Pink Pande?

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)