Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Objavljeno u Ljepota, autorica: - 23.09.2016.

Rimmel je lansirao maskaru koja ispunjava želje ženama diljem svijeta: ona brzo i efikasno daje trepavicama ekstreman volumen, postojana je tijekom cijelog dana i lagano se uklanja toplom vodom. 

Rimmel London Scandaleyes Reloaded maskara – skandalozno velike trepavice vraćaju se u svakodnevicu!

SFA_160415_0632

Koji su glavni benefiti? 

Scandaleyes Reloaded maskara ima posebnu formulu koja pruža ekstreman volumen bez grudica. Uz to, pruža 24-satnu postojanost čime olakšava svaki dio dana ili noći – od odlaska na posao do cijelonoćnog partijanja. Otporna je na prašinu i na vlagu što znači da ne ostavlja tragove (neće se razmazati tako da izgledate kao panda). Lagano se uklanja toplom vodom.

Zašto je ova maskara posebna?

Inovativna formula brzo pruža i do 11 puta veći volumen. Iznimno je dugotrajna i postojana čak i u najzahtjevnijim uvjetima. Uz sve navedeno, lagano se uklanja toplom vodom. Četkica iznimne gustoće pruža volumen kojeg je moguće nadograditi, ovisno o željama korisnika.

HR_R_3158_Scandaleyes_Reloaded_BLACK_PR_Shot_v8-01

Koji je najvažniji sastojak u formuli?

Najvažniji sastojak u formuli je vosak tj. polimer koji omogućuje intenzivan make-up i ekstremnu postojanost.

Kako je moguće da je maskara postojana 24 sata? 

Sukladno korištenju posebnih sastojaka kao što je vosak, maskara je postojana 24 sata – ne razmazuje se i otporna je na prašinu i vlagu.

SFA_160414_0997

Kako se maskara uklanja?

Maskara se iznimno lagano uklanja: moguće ju je ukloniti toplom vodom ili klasičnim sredstvima za uklanjanje make-upa. 

Kako je moguće da je maskara iznimno postojana, ali i lagana za uklanjanje?

Ovo je moguće zbog posebne hibridne tehnologije koja automatski prepoznaje da se maskara uklanja. Veze se kidaju i maskara se uklanja u malim komadićima. Postoje i druge maskare koje omogućuju uklanjanje toplom vodom, ali nijedna od tih maskara ne stvara volumen kakav pruža ova maskara. 

SFA_160415_0983

Cara Delevingne je jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu. Zahvaljujući svojem nevjerojatnom uspjehu u svijetu mode, može se pohvaliti brojkom od preko 28 milijuna pratitelja na Instagramu. Uz svijet mode, Cara je poznata i u svijetu filma. Debitirala je u filmu Ana Karenjina 2012. godine, a mogli smo ju vidjeti i u Paper Towns, The Face of an Angel ili u najnovijem Suicide Squad. Privatno, Cara se bavi i glazbom, a veliki je fan tehnologije i dizajna.

Svojim istinskim britanskim stilom, klasičnom ljepotom i jedinstvenim stavom, Cara izvrsno predstavlja Rimmel London.

*PR članak

Close
Šminkerica je prvi i najveći domaći beauty community, zajednica ljubiteljica kozmetike i dobrog stil...

Ovaj članak ima 3 komentara.

  • M

    Koja je tocno poanta ovog članka ako nema prikazano kako ta maskara djeluje na trepavicama?

  • GaMi2011

    Čemu, ali čemuuuu ovaj članak???

  • Drage djevojke, ovo je PR članak, predstavljena je nova maskara. :) Recenzija će ići naknadno.

Ostavite komentar

:) :( ;) ;( :? :D :lol: :surprise: :P :ideja: :kul: :jakosretan: :sneaky: :verysneaky: :ozbiljan: :ljut2: :rollover: :zbunj: :sramise: :usklicnik: :upitnik: :direction: more »

Molimo te da se prilikom komentiranja pridržavaš Internet bontona, da poštuješ tuđe mišljenje te da tvoje kritike budu konstruktivne. U komentarima je zabranjena samopromocija bilo koje vrste (dozvoljen je unos web stranice u za to predviđeno polje). Svako kršenje pravila komentiranja rezultirat će brisanjem komentara ili zabranom daljnjeg komentiranja. Kršenje pravila možeš prijaviti klikom na "Prijavi komentar". Hvala ti što svojim komentarima pridonosiš našoj zajednici :)